paczki z obornikiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika egon66, 22 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. egon66

egon66 Czeladnik forum

jak to jest możliwe ,że niektórzy gracze maja pojemność obornika wielokrotnie zwiększoną np. do 7200 jednostek , gdy inni nawet po rozszerzeniu mają max 300?
    Ja mogę na targu wystawić max 10 paczek jednego produktu, a inni dużo więcej....

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może wiąże się to z tym, że posiadają pakiet Premium i wówczas mają możliwość wystawienia 20 ofert tego samego towaru. :)

3. egon66

egon66 Czeladnik forum

OK dziekuje, ale czy to wiąże się też z pojemnością obornika? Można mieć 2x większa pojemność, więc jak wystawić jednocześnie np. 12x600 obornika?

4. litkajestem

litkajestem Moguł forum

jest to mozliwe ze wzgledu na to ze sukcesywnie oddaja obornik na targ za najwzsza cene i majac premium diamentowe to im sie zazbiera, jak wiadomo na targu mozesz umiescic 10 takich samych ofert gracze wykupuja towar i wyglada to tak ze wystawil 11 x obornik, a tak faktycznie nie jest bo towar sie kumuluje
    pozdrawiam

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

litkajestem dziękuję bardzo za pomoc, czy Autor ma jeszcze jakieś pytania?:)

6. egon66

egon66 Czeladnik forum

dz

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy to "dz" mam rozumieć jak "dziękuję" ?
    Domyślam się że tak,więc również dziękuję i zamykam.
    Dodam jeszcze tylko,że mając wykupione konto Premium, możemy wystawić na targu jednocześnie 20 ofert, a nie jak standardowo tylko 10 .
    Dorzucę również poradnik na temat pakietów Premium : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/konto-premium.10392/

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.