p.ataraksja

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika p.ataraksja, 16 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. p.ataraksja

p.ataraksja Czeladnik forum

Cześć.

Postanowiłam się przedstawić jako że jestem świeżakiem w tej grze. Mam na imię Paulina chociaż nikt ze znanych mi osób tak do mnie nie mówi, dla wszystkich jestem Paula. Mam 33 lata i mieszkam sobie prawie na krańcach Polski w województwie lubuskim. Pracuję w logistyce co jest moją pasją i mogę śmiało powiedzieć, że bardzo lubię to, co robię. Oddałam duszę kebabom przez co mam "trochę" nadmiarowych kilogramów, ale próbuję się ich pozbyć. Raz mi to wychodzi lepiej, raz gorzej, ale wciąż się staram. Mam wspaniałego psa, wspaniałą rodzinę i gdyby nie dwubiegunówka i jej konsekwencje mogłabym śmiało powiedzieć, że jestem szczęśliwym człowiekiem. Wolny czas lubię spędzać mało produktywnie jeśli mam być szczera: spacer z psem, film [aktualnie kończę oglądać serię filmów o Harrym Potterze i właśnie mi łza poleciała, bo Snape odszedł], serial [kończę oglądać Przyjaciół] gra [najczęściej RimWorld], pisanie bloga, scrollowanie Instagrama, oglądanie bzdur w internecie. Chciałabym być produktywna, ale przez obciążenia psychiczne w pracy to po pracy szukam uciech, które nie obciążają umysłu. Co jakiś czas również próbuję biegać. Bardzo to lubię, ale mam mega słomiany zapał. Jak schudnę kilka kg to chcę wrócić i mam nadzieję, że uda mi się utrzymać regularność dłużej niż 2 miesiące.

Farmerama bardzo mi się spodobała ze względu na to jaki spokój niesie. Nie rywalizuję z nikim, z nikim się nie ścigam, nic nie robię na czas. Bardzo kojąco to na mnie wpływa. Wiele rzeczy jeszcze nie ogarniam jak eventy, perfumy i inne tego typu rzeczy, ale mam nadzieję, że wraz z czasem będę coraz lepsza. Chciałabym również zgłębiać grę po to, aby w przyszłości móc pomóc takim świeżaczkom jak ja jestem teraz.

Jeśli ktoś szuka sąsiada to zapraszam serdecznie, mam jeszcze wolne miejsca. Codziennie rozsyłam prezenty i robię to dość losowo tak, aby każdy z listy sąsiadów miał szansę go dostać. Aktualnie mam 19 poziom i pnę się w górę ku mojej radości.

Rozpisałam się i mam nadzieję, że ktoś przez tę paplaninę dał radę przebrnąć.

Życzę miłego dnia.

Marcinn008, kalinamala oraz dora4370 lubią to.
  2. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj Paula :) rozgość się na forum :) Twój temat dodaję do alfabetycznego spisu treści :)

Wytrwałości i powodzenia w grze życzę a na forum miłych rozmów.

p.ataraksja lubi to.