Płatości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mira5353, 23 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mira5353

mira5353 Czeladnik forum

Czy ktoś miał taki problem! w rubryce aktualnie mam tylko 6 płatności same dziwadła tyko jedn przelew /nie ma mojego banku/ nie ma żadnych kart płatniczych itd. # tygodnie temu było form płatności bez liku i korzystałem z vizy,ale musiałem zlikwidować karte/skopiowana / i zlikwidowałem ustawienie karty ! nie ma kart pomoc techniczna 2 razy się wypieła.W gre wejdą sprawdzą kombinatorów a tu w ich interesie sprawe olewają.Czy może ktoś maił podobny problem?Czy można coś zrobić,prosze o rade i pomoc!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mira5353 bardzo mi przykro ale ani Pomoc techniczna ani tym bardziej Moderatorzy na forum nie mamy wpływu na rodzaje płatności jakie są udostępniane Graczom. Formy te mogą zmieniać się w czasie i być może wkrótce pojawić się też w opcjach wyboru Twój bank.
    Jeśli na chwilę obecną w dostępnych formach płatności nie ma Twojego banku to polecam Paysafecard, kupon można kupić w wielu miejscach płacąc gotówką.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.