płatności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *tequilla*, 14 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *tequilla*

*tequilla* Okazjonalny autor

pisałam w tej sprawie już do centrum pomocy odesłali mnie na forum techniczne (Zgłoszenie #716878 ) więc proszę o wyjaśnienie następującej sytuacji : kupiłam pakiet 300 florenów, zapłaciłam paypalem floreny długo nie przychodziły więc zgłosiłam do paypala problem i chciałam cofnąć transakcję, jednak gdy w końcu przyszły wycofałam anulowanie i teraz nagle się okazuje, że na moim koncie farmeramy widnieje zaległość w kwocie 70 zł za pakiet i jakaś kara za to, ze ktoś cos przeze mnie stracił co jest absurdem, ponieważ ja zapłaciłam za pakiet i ściągnęło mi to z konta wiec dlaczego mam płacić za cos co widocznie znowu nie działało poprawnie, ja zapłaciłam dostałam co chciałam i mam płacić jeszcze raz za nic ? proszę o wyjaśnienie tego ponieważ pisałam już wielokrotnie w tej sprawie i nic z tego nie wynika, wysłałam potwierdzenia przelewów a mimo to, wychodzi na to, ze nie zapłaciłam za cos co dostałam co jest bez sensu ponieważ najpierw się płaci a potem dostaje, zaczynam uważać, że to jest naciąganie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

*tequilla* wszelkie problemy z płatnościami należy wyjaśniać za pomocą Formularza płatności, jeśli wysłałaś formularz do działu płatności i nie możesz tej sprawy wyjaśnić to ewentualnie mogłaś zostać skierowana do naszej Pomocy technicznej, a na pewno nie na forum, bo tutaj tej sytuacji nie sprawdzimy i niczego nie jesteśmy w stanie rozwiązać. Tutaj znajdziesz wskazówki jak wysłać zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. *tequilla*

[ciach]
    Taką dostałam wiadomość i wyraźnie jest napisane forum

Korespondencję usunęłam zgodnie z Regulaminem forum:

2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Tym razem upominam słownie.

4. SMOD_Atena

Napisz proszę zgłoszenie do Pomocy technicznej zgodnie ze wskazówkami podanymi wyżej.

Czy tutaj jeszcze mogę Ci w czymś pomóc?

5. *tequilla*

nie, dziękuję

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.