płatności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fietole, 13 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fietole

fietole Koneser forum

Dlaczego zostały zlikwidowana możliwość płatności przelewy24 , a zamiast tego jest sofort który kompletnie do mnie nie przemawia gdyż trzeba tam podawać login i hasło do konta

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy po rozwinięciu opcji więcej metod płatności :

pł.jpg

nadal nie masz Przelewy24?

Osobiście polecam Paysafecard, a tutaj znajdziesz wszystkie metody płatności: Rodzaje płatności.

3. fietole

fietole Koneser forum

No właśnie nie mam tej opcji " więcej metod płatności " , a paysafecard trzeba wcześniej gdzieś kupić żeby zapłacić w ten sposób
    przelewy 24 zniknęły

4. SMOD_Atena

Czy możesz zrobić zrzut ekranu (screen) i wkleić tutaj, jak u Ciebie wygląda okno w Banku?

Tak, kupony Paysafecard trzeba kupić, dostaniesz je np... w wybranych stacjach benzynowych, sklepach spożywczych czy punktach prasowych. Można też kupić online, a wszystkie informacje znajdziesz pod wyżej podanym linkiem.

5. fietole

fietole Koneser forum

przykro mi ale nie wiem jak zrobić screen (dla starej baby to zbyt skomplikowane :p )
    z przelewów to jest tylko ten sofort
    no trudno , tym razem nie dam BP zarobić , chyba ze oddadzą mi przelewy24 xDxD

Teraz dopiero zobaczyłam ze ten problem jest gdy chce kupić pakiet pomocne ręce , a przy normalnym zakupie florków jest jak dawniej !!!

6. SMOD_Atena

fietole ten pakiet promocyjny jest dostępny tylko przez 24h i być może dlatego takie ograniczenie jest w płatnościach. Ale jak masz opcję Paysafecard to naprawdę polecam, szybka i wygodna a przede wszystkim nie musisz mieć konta w banku czy też podawać jakichkolwiek danych.

A jak zrobić zrzut ekranu dowiesz się tutaj: >>Jak zrobić screena<<.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. fietole

fietole Koneser forum

już kilka razy kupowałam te pakiety i normalnie płaciłam przez opcję przelewy24 tak że wiem co ich wzięło na takie niekorzystne zmiany na sofort

Dzięki za odpowiedzi myślę ze można zamknąć:)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam, miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.