Płatności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JJoanna, 30 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Nie wiem czy się odpowiednio zwróciłam do działu , ale sama nazwa wskazuje Pytania techniczne ( więc myślę , że to ten dział ) - mam mały problem :

Mam nowy numer telefonu komórkowego i to na kartę , a płatności głównie płacę przez telefon SMS i czy będzie to jakiś problem jak będę płaciła teraz z nowego a nie ze " starego " numeru bo tam ten jak na razie jest nieaktualny ? Czy to robi jakąś różnice ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie powinnaś mieć żadnych problemów przy płatności sms z innego numeru telefonu. Warunkiem jest jedynie ustawienie w telefonie opcji wysyłania tzw...sms-ów Premium.
    Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem na temat płatności sms : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. JJoanna

JJoanna Książę forum

Nie , dziękuję .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.