Płatności:

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika figusia9, 7 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. figusia9

figusia9 Czeladnik forum

Chcialabym sie upewnic jaka mamy walute w Polsce:Wyjasnie dlaczego moje zapytanie?Kiedys,dawno temu przebywalam w UK,ale od prawie trzech lat przebywam w Polsce,a platnosci wszelkie mam do tej pory w funtach, pytam dlaczego?dodam tylko tyle ze kiedy wyjechalam do UK,nikt sie nie pytal czy zmienic walute na funty, tylko ze zlotego zostala automatycznie zmieniona.Odziwo po czteroletnim pobycie w UK,kiedy wrocilam do polski nikt tej waluty nie zmienil automatycznie na zlote,lecz pozostala w funtach.Dodam tylko ze juz dwa razy monitowalam do Pomocy Technicznej o zmiane waluty z Funta na Zlote i do tej pory nic,a minelo od pierwszego monitu prawie rok, a od drugiego przeszlo miesiac.Wiec mowie to sa chyba jakies kpiny.Ciekawe co na to Admini?Moze oni cos poradza w tej kwestii,tylko prosze nie piszcie:prosze pisac do pomocy technicznej, bo juz pisalam bez echa sie obeszlo:(

2. Z poziomu forum nic nie można zrobić. Kontynuuj korespondencję z pomocą techniczną.

3. figusia9

figusia9 Czeladnik forum

Moje pytanie brzmi :przez jaki czas mam do nich pisac jak z tego wynika ze oni po prostu nas jako graczy po prostu(nienapisze co robia bo to nie ladnie)ale kazdy sie domysli co robia.Wiec pytam ile takie zmiany moga potrwac? rok minal od pierwszej prosby do nich,wiec teraz drugi?.A przecierz w Polsce placimy zlotowkami i zarabiamy zlotowki,wiec co mam w kantorach funty kupowac do zasilania konta i placic w obcej walucie mieszkajac w Polsce?Cos chyba nie tak z tym jest.Jesli co to waluta powinna sie zmieniac automatycznie,tak jak sie zmienila po zalogowaniu poza granica Polski.Powinno to dzialac w dwie strony nie tylko jedna.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

figusia9, jeśli zgłaszałaś problem do Pomocy Technicznej,to na pewno otrzymałaś odpowiedź i wskazówki co należy zrobić.Zastosuj się proszę do nich i kontynuuj korespondencję z PT korzystając z funkcji "Odpowiedz" w wiadomości otrzymanej z PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. figusia9

figusia9 Czeladnik forum

Mozna zamknac:(

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam i życzę miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.