płatności paysafecard

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pomodores, 4 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pomodores

Pomodores Forumowy żółtodziób

Proszę wyjaśnić mi warunki dokonywanie płatności przez paysafecard - chodzi mi o opłaty 20 zł i 10 zł - nie rozumiem tego.

2. Opłaty
    2.1 Nie pobieramy opłat za sprawdzenie na Stronie Internetowej aktualnego salda i historii transakcji. Za inne czynności naliczamy następujące opłaty:
    2.1.1 Informacja o saldzie / historia transakcji zgodnie z punktem 4.9 i 4.10 – WOLNE OD OPŁAT
    2.1.2 Wydanie nowej paysafecard zgodnie z punktem 4.11 i 8.8 – WOLNE OD OPŁAT
    2.1.3 Opłata za zwrot środków z paysafecard zgodnie z punktem 5 - 20,- PLN
    Opłatę tę potrącamy bezpośrednio ze środków na paysafecard.
    2.1.4 Miesięczna opłata manipulacyjna – przez pierwszych 12 miesięcy po nabyciu paysafecard NIE pobieramy opłaty, po upływie 12 miesięcy: 10,- PLN
    Opłatę tę potrącamy bezpośrednio ze środków na paysafecard.
    2.1.5 Opłata za przeliczenie walut zgodnie z punktem 7.3: 2% względnie 4,04% wolumenu transakcji.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiesz, to jest regulamin paysafecard.
    Raczej tam trzeba prosić o wyjaśnienia.
    W każdym razie opłata za zwrot środków nie ma nic wspólnego z płatnościami na farmie, a opłata 10 PLN dotyczy kart przeterminowanych.

3. Pomodores

OK, jesli chcę kupić zestaw narzędzi za 7,99zł i zapłacić psc (paysafecard), to kupuję psc z 10 zł i wbijam kod.
    Reszta kasy zostaje gdzieś na Farmie i jest do wykorzystania? Nigdy nie korzystałam z tej płatności, zawsze wysyłałam smsa, dlatego pytam. nie mam pojęcia o działaniu paysafecard

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Reszta zostaje na karcie.
    Następnym razem dokupujesz kolejną kartę i wbijasz dwa numery - tej poprzedniej, żeby ją do końca wykorzystać, i tej następnej.
    I znowu coś ci zostaje... i tak dalej, i tak dalej...
    Ale co do grosika pilnują tego stanu konta i wszystko jest bezpieczne :)

5. Pomodores

OK, wielkie dzięki, to wszystko co chciałam w temacie wiedzieć. Farmerskie pozdrowienie.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Autor pytań nie ma, wyjaśnione, dzięki pomagającemu Graczowi - za pomoc dziekuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.