płatność

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anormalia, 30 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

A cóż oznacza taki komunikat, który po latach farmerki ujrzałam na swe zaspana oczy? "Twój numer ID trafił na Twoje własne życzenie lub wskutek anulowania płatności na naszą czarną listę. Wybierz tutaj inny rodzaj płatności lub skontaktuj się z Support. "
    I co z tym czynić?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 września 2017
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja nie widzę żadnego komunikatu, podlinkowania przekierowują mnie do zakupu pakietu SN, dlatego też z Twojego posta usuwam.

Jeśli masz jakiś problem z dokonaniem zakupu to zapraszam do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Mam ten komunikat kiedy próbuję kupić SN. Co to jest ta czarna lista i o co chodzi?

4. SMOD_Atena

Chodzi o to co jest napisane w komunikacie, który widzisz. Napisz proszę zgłoszenie do PT, tutaj znajdziesz wskazówki Pomoc Techniczna, z dostępnych opcji wybierz Problem z płatnością.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Nie, dziękuję.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.