Płatność

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Halloween1992, 23 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Halloween1992

Halloween1992 Forumowy żółtodziób

Witam!
    Przeprowadziłem się do niemiec na stałe i chciałbym teraz płacić w euro a mam Polskie konto ''wiadomo''.
    Co muszę zrobić, ile będę czekał na zmianę i czy automatycznie przy zmianie język również się zmieni?

Proszę o szybką odpowiedz :)
    Pozdrawiam Halloween1992

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam, w sprawie zmiany waluty należy skontaktować się z Pomocą Techniczną. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>klik<<< i do napisania zgłoszenia.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Halloween1992

Mam tam wybrać ''problem z płatnością?''

Kompletnie nie wiem jak mam to wypełnić... Forma płatności bla bla bla.
    Chcę konkretnie napisać do obsługi gdzie mi to zmienią :D

4. SMOD_Atena

Możesz wybrać "Problem z płatnością" a możesz wybrać "Pytania ogólne", najważniejsza jest treść zgłoszenia i spełnione poniższe warunki :

1. Wiadomość do PT musi mieć minimum 140 znaków i zostać napisana będąc zalogowanym do gry (wyłączając przypadki problemów z zalogowaniem) i posługując się adresem mailowym przypisanym do konta w grze.
    2. W wiadomości należy dokładnie (w miarę naszych możliwości i pamięci) opisać problem - warto podać daty, czasy, co konkretnie zniknęło/dziwnie się pojawiło itp.
    3. Podanie szczegółowych danych, w tym numeru ID oraz dokładne opisanie problemu znacznie ułatwi pracę Pomocy Technicznej. Takie zgłoszenie zostanie też szybciej opracowane, bez potrzeby dopytywania Gracza o dodatkowe informacje
    4. Jeśli zaczęliśmy korespondencję z PT to kontynuujemy ją poprzez odpowiedzi na maila, który do nas przyszedł. To znacznie ułatwi udzielenie Wam Szanowni Gracze, odpowiedzi na postawiony problem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Halloween1992

Okej, już mam. Napisałem w ''Problem w Grze'' Odpisali mi, że muszę robić kopię dowodu by mi zmienili walutę płatności... Masakra. Ale zrobię.
    Dziękuję [MOD]Atena i pozdrawiam, temat na kłódeczkę :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.