Płatność w grze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 4 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Witam. Mam problem z płatnością poprzez Dotpay. Mój bank potwierdził przelew a system Dotpay nie i nie mam wpisanego koszyka na moje konto. Czy ktoś może mi pomóc? Wysłałem oficjalne zgłoszenie do Dotpay i poprzez formularz w grze, ale chciałbym szerzej opisać problem (bo to się powtarza) np. na adres mailowy i uzyskać pomoc. Będę wdzięczny za odpowiedź.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Krokodylek75, w takim wypadku, jeżeli bank potwierdził przelew a system Dotpay nie, to musisz kontaktować się z Dotpay. Z pozycji forum nie jestem w stanie Ci pomóc. :)

3. Krokodylek75

Do Dotpay wysłałem zgłoszenie, ale odpowiedź znam z góry - po ich stronie okej, mam sie kontaktować z Bigpoint. A tam zgloszę problem kilka razy i dostanę za każdym razem inną odpowiedź (już to przerabiałem pół roku temu). Po prostu czuję się wykiwany (delikatnie ujmując) i tyle. I dziwi mnie to, że nie można sprawy opisać dokładnie, wysłać komuś na adres mailowy i czekać na wyjaśnienie. Po prostu - płać graczu, płać, a jak cie oszukamy, to płacz graczu płacz .

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Krokodylek75, jeżeli chodzi o płatności to wszelkie problemy zgłaszamy przez formularz: Formularz płatności. Niestety jak pisałam z pozycji forum nic więcej zrobić nie mogę.

5. Krokodylek75

Formularz płatności wykorzystałem. Jeśli na forum nie, to może podaj mi namiary do kogoś kto rozwiąże problem, bo w tym roku po raz drugi moja forsa idzie na lewe konto, a ja jestem kiwany jakimiś głupkowatymi odpowiedziami.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Krokodylek75, w tym wypadku jak pisałam powinieneś się kontaktować z kimś od Dotpay. Jeżeli tam twierdzą że powinieneś kontaktować się z BP to pozostaje formularz płatności. Możesz spróbować napisać do Pomocy Technicznej opisując problem, ale stamtąd zapewne zostaniesz odesłany do formularza płatności.

7. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Jakiś czas temu miałam taką samą sytuację. Weszłam na stronę dotpay'a - kontakty - reklamacje. Zadzwoniłam podając nr transakcji, email i przypuszczalną godzinę zakupu waluty gry. Miła Pani z dotpay'a oddzwoniła do mnie po kilkunastu minutach i wszystko się wyjaśniło. Po prostu coś nawaliło w ich systemie i nie wyksięgowało pieniędzy do bigpointa (leżały na koncie dotpay'a). Niezwłocznie je przekazano gdzie trzeba i mogłam się cieszyć zakupionymi florkami. Może spróbuj telefonicznie skontaktować się z dotpay'em i w Twojej sytuacji będzie podobnie jak u mnie. Powodzenia :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.wiktor100., bardzo dziękuję za pomoc i rady dla Gracza. :)

Krokodylek75, mam nadzieję że Twoją sprawę uda się rozwiązać. :) Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

9. Odpowiedz została udzielona, autor był dzisiaj zalogowany na forum ale więcej pytań nie widzę więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.