owocowy targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dziabes77, 12 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dziabes77

dziabes77 Czeladnik forum

kiedy bedzie druga edycja owocowego targu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. dziabes77

dziabes77 Czeladnik forum

to jak mam oddać cudowne owoce?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na planszy eventowej, wybierasz małą, średnią lub dużą wpłatę, klikasz przycisk, następnie Wpłać i w zakładce Owoce drzew szukasz cudownych owoców, które wybierasz i wpłacasz.
    Pozostałe informacje znajdziesz w poradniku, który wyżej podałam.

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

5. malapiskala

malapiskala Forumowy żółtodziób

A czy będą kolejne edycje tego eventu? Chciała bym uzbierać więcej waluty aby coś droższego kupić i nie wiem czy mi to nie przepadnie :(

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy będzie kolejna edycja,to pewne nie jest.Ale uzbierane farmarki,nie przepadają.

malapiskala lubi to.
  7. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

W chwili obecnej kończy się druga edycja eventu Owocowy targ, czy i kiedy będzie następna - nie wiadomo, z całą pewnością informacja na ten temat ukaże się w odpowiednim momencie w Ogłoszeniach. Farmarki nie przepadną tak jak napisała foczunia74, dziękuję.

Czy autorowi wątku można jeszcze w jakiś sposób pomóc?

malapiskala lubi to.
  8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ja mam pytanie, dlaczego zamknięto targ wcześniej, parę minut przed 14tą ?

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dopytam, czy wiadomo coś w tej kwestii i damy znać, gdy otrzymamy na ten temat informację. Proszę o odrobinę cierpliwości :)

10. alekar

Dziękuję, poczekam na odpowiedź :)

11. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dopytałam i pojawiło się OO. Event faktycznie został zakończony przed czasem, a osoby, którym nie została zaliczona ostatnia wpłata i nie otrzymały farmarków, proszone są o skontaktowanie się z Pomocą Techniczną: >>klik<<.

alekar lubi to.
  12. alekar

Dziękuję za informację :)

MOD_Cookie* lubi to.
  13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, a skoro kolejne pytania od Autora wątku się nie pojawiły, to temat pozwolę sobie zamknąć.
    Życzę wszystkim dobrej nocy :)

alekar lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.