Opinie Owocowy Targ

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 1 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

"Wy" to kto niby...? Gracze czy firma...?
    I dlaczego akurat w piętę?! o_O
    Słyszałam o strzale w stopę (o co skądinąd nie tak znowu trudno, jeśli się w nerwach wyciąga spluwę)... ale żeby sobie skutecznie strzelić w piętę, to już trzeba się nieźle natrudzić. No, chyba że tak w pozycji siedzącej, noga założona na nogę... uważnie celujemy... i bum.
    Auć, boli.
    Boli tak, że prawie zapomniałam spytać: tak w ogóle to dlaczego posty w tym wątku są takim strzałem w dowolny fragment dystalnej części kończyny dolnej...?

2. tosia

tosia Nadzorca forum

rany aż poplułam monitor wodą:D:D tak się uśmiałam, że aż się popłakałam:cry::cry:xDxDxDxD

a w temacie: czekam na ostatni dzień eventu, zbieram cudowne owoce i może jeszcze zgarnę po drzewku:):)

3. Vejron_PL

Vejron_PL Zaawansowany

Hello, mi udało się zakupic 6 drzewek, akurat do ogrodu dendrologicznego ;)
    Pozdrowionka :p

Nutka lubi to.
  4. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

[ciach]

Pół dnia jasno pisałem, a tu masz, taki wpis, ni hu hu, nie wiem o co chodzi.

post edytowałam, usunęłam cytat

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 lipca 2016
  5. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Dzień dobry!
    Miecio namówił mnie na 3 komplety drzewek.
    Na więcej mu nie pozwolę ... xDxDxD
    Patrzcie ,luksusu mu się zachciało..
    Co prawda stodoła nie świeci jeszcze pustkami ale ...trzeba znać umiar ...no nie? hihihi

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2016
  6. Ryszarda81

Ryszarda81 Czeladnik forum

Kto wie czy jest już wszystko naprawione z eventem tak jak być powinno? Od wczoraj kolejnego OO brak w tej sprawie. Brakujące talary mi wróciły, ale znów jestem na pierwszym etapie średniej wpłaty.

7. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ujjj to jakiś turkuć podjadek sobie przywłaszczył hmmmm
    Aż sprawdziłam moje drzewka ufff stoją na miejscu.
    Zapytaj pomoc techniczną

8. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Jestem tylko MODkiem, więc mogę tylko podpowiedzieć, by jednak cierpliwie poczekać. Wiem - ewent trwa.

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

[ciach]

Żeby nie było - moich uczuć (jakichkolwiek) to nie obraża.
    Ale te jakże oczywiste nawiązania do pewnego konkretnego wyznania oraz do pewnego konkretnego punktu w historii świata (faktycznego czy stworzonego ex post czyli po fakcie - to już doprawdy nieistotne) trochę mnie zastanowiły.
    Widzę, że MOD kojarzy pewne rzeczy według takiego najprostszego schematu... czemu w sumie trudno się dziwić.
    Ja za to poczytałam sobie o tym niepokalanku na wiki, i to w dwóch językach - po angielsku i po niemiecku.
    Zarówno sama nazwa, jak i jej historia ma swoje korzenie w mocno starożytnej Grecji i Rzymie... do wyboru mamy tu na przykład Teofrasta i Pliniusza Starszego.
    Okazuje się (jakie zdziwko, nie?), że owo "niepokalanie" miało pewną wartość także i dużo wcześniej.
    A sam niepokalanek poświęcony był bogini domowego ogniska - Hestii czyli Weście, do wyboru.
    W przeciwieństwie do wywodów MODa, moje info są sprawdzone.

post edytowałam, cytat usunęłam

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 lipca 2016
  10. prymulcia

prymulcia Czeladnik forum

jak mam wykorzystac cudowny owoc i kiedy?

11. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Możesz wykorzystać do jutra do 14'' oddając je na "Targ Owocowy"(trwający event) równowartość 400SG , lub zostawić w stodole , wtedy po evencie zostaną wymienione na 50SG i 50PD.
    Tu masz link: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/owocowy-targ.36147/

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2016
  12. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

Ja jestem zadowolony.Z zakładki "różne" mam wszystko a i 2 zestawy drzewek też mam :D:D:D
    Tylko brakuje mi owoców z 2 zbioru i nie wiem gdzie są. o_O

__BiAłY__ lubi to.
  13. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Szkoda, że nie można dostarczać owoców z drzew z Bahamy. Ale event fajny, taki bezstresowy, i nagrody całkiem, całkiem :)

sunami_p i toDzasta lubią to.
  14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Coś dziwnie uparłam się aby w tym evencie sprawdzić, na co mi te wypadajki "cudowne owoce":)

Mam ich w tej chwili 416 i ani jednego jeszcze nie wydałam, całą farmę mam w drzewkach i stoi tylko menażeria i manufaktura.
    Wykupiłam wszystko z różnych i po 1 drzewku, to teraz za te 416 "cudownych owoców" mogę dostać 3 talarkixD:D
    może do jutra uzbieram na 4 8)
    Wiem, że mogę sobie dołożyć do owoców ze stodoły i oddać mniej owoców za 166.400 SG ale taka wypadalność do jakiś żart.

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ogólnie coraz bardziej żartobliwie się na Farmeramie dzieje...;) Ja od początku eventu 130 cudownych owoców mam :D Dałam się trochę ponieść chwili i mam po 5 szt.nowych drzewek-pewnie z nich tyle pożytku,co z lipy itp.Dobrze chociaż,że grafika ładna..:p

16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Mam tak samo.... kolekcja cudownych owoców raczej pozostanie niewykorzystana, też wykupiłam już wszystko co chciałam, a więcej owoców z drzew nie oddam. Mam po trzy drzewa z tych nowych, wszystko ze sklepu wykupione i to mi wystarczy.....

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mam zamiar dokupić po 1 drzewku i "liczyłam" xD:cry:xD, że wystarczy mi z wypadajek;):D
    a tu zonk stodołę trzeba otworzyć.

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Evencik przed chwilką skończony :). Zebrałam wszystko z różnych i po 3 komplety drzewek :p. Miało być po 2, ale tak jakoś z rozpędu wyszedł i 3 komplet :pxD. Jakaś rozrzutna jestem ;), nawet owoce mnie się nie trzymają xD. Cudowne owoce leciały cienkawo mimo, że mam głównie drzewa. Jak na lato evenciek fajny, bo bez siania:).

19. kuchareczka

kuchareczka Czeladnik forum

Witam wszystkich. Właśni siadam do kompa po powrocie z urlopu - że tak przy okazji się pochwalę ;). I ogólnie event prosty jak drut, nawet nie czekam na magiczne owoce. Wszystko wykupione po 1 sztuce. Ale mam takie pytanie do tych co kupują po kilka sztuk tych nowych drzewek... wiecie coś o czym ja nie wiem?????? Będą do czegoś potrzebne, czy tak po prostu STAĆ MNIE TO SE KUPIE ;):)

20. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Hehehe, dobre pytanie:) Na razie nie wiemy nic więcej niż Ty. :)Myślę, że po prostu u wielu farmerów uaktywniły się Miecie, Przydasie, Naczarnogodziny i Nawszelkiewypadki. ;);)
    Dużo wypadajek życzę i pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.