Opinie Owocowy Targ

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 1 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Event przyjemny, z zakładki inne wykupione wszystko plus trzy komplety drzewek :)

2. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

wszystko kupione + 3 komplety drzewek

3. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

zrobione ,z różności wszystko posprzątane , po dwa drzewka z każdego rodzaju już stoją na farmie chyba tyle wystarczy ,żeby wszystkie eventy były tak szybko robione ;)

4. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

U mnie też wszystkie różności zakupione, po 2 drzewka z każdego rodzaju posadzone na głównej. A w stodole hula wiatr.
    Miłego dnia i owocnego handu wszystkim życzę.:D:D:D:D:D

toDzasta, seler70 oraz tosia lubią to.
  5. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

wszystko wykupione plus drzewka nowe jak na razie razy 3

seler70 lubi to.
  6. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Mi sie nie śpieszyć :)
    Na start wypadło 150 szt.
    Jutro, pojutrze coś kupie.

toDzasta, aleksandra oraz seler70 lubią to.
  7. tosia

tosia Nadzorca forum

to jak w farmowej stodole hula wiatr, to tylko patrzeć aż będzie event na bahamowe owocki:D:D
    ja muszę uzupełnić zapas owoców, a na targu różnie z cenami:)można też zarobić:)

toDzasta i seler70 lubią to.
  8. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wykupiłam różne i po 2 komplety drzewek:D Teraz już czekam do końca eventu i zobaczę co zgarnę;) I czy w ogóle coś jeszcze się uda. :music: Bez naklejki tym razem:p

Edit: soku klonowego w stodole pozostało 388 szt:p Ewent dla mnie bomba:inlove:

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2016
    toDzasta i seler70 lubią to.
  9. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

:DWitam
    Bardzo miły i przyjemny event,wszystko już kupione:inlove:,oby więcej takich pozycji:)

10. abask

abask Fanatyk forum

A ja jeszcze nie ruszyłam, do przodu.

Sekme, toDzasta oraz aleksandra lubią to.
  11. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Świetny evencik,po dwa drzewka kupione ,z różnych wszystko oprócz gwiazdek i naklejki.Idę trochę po handlować i na zasłużony odpoczynekxDxDxD

12. mala34

mala34 Forumowy żółtodziób

czy chodzi o jakieś konkretne drzewo?

13. tessao

tessao Cesarz forum

witam :)
    wszystko kupione, teraz tylko na spokojnie drzewka podwójnie kupie i bedzie spokoj
    milego dnia wszystkim

toDzasta lubi to.
  14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event uwazam za zakonczony,z zakładki rozne wszystko wykupione i 4 x wszystkie drzewka,starczy :) :inlove:
    taakie eventy moga byc czesciej :p :p

15. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Oddawać możesz wszystkie oprócz drzew z Bahamaramy. Natomiast do kupienia są cztery nowe drzewka.

toDzasta lubi to.
  16. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Wszystko kupione.Drzewka razy dwa Super :D

17. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a ja sobie czekam do środy:) dziś mi wpadło 150 owocków, niby nie dużo,ale zawsze mniej ze stodoły:) czy nowe drzewka staną dziś czy w środę bez różnicy, a wolę oddać cudaki niż żeby mi je przeliczali, a drzewka po to są aby je od czasu do czasu wystawić :)i przewietrzyć, wyjątek baobaby, które stoją prawie zawsze :)

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja jak przyjde w srode z pracy to juz bedzie po evencie :(:(,jutro zbyt duzo nie wypadnie tych cudakow,a u mnie drzewka caly czas stoja bo eventy robie sporadycznie -jak jest SP to robie do tego momentu i koniec :),chyba ze nie trzeba siac xDxD,nie chce mi sie co chwila rujnowac farmy tym bardziej ,ze na lesnej mam baobaby ;),zobacze ile jeszcze uzbieram tych cudakow do jutrzejszego wieczorka to najwyzej 1 drzewko losowo wezme 8)

gadek, Nutka, toDzasta i dalsza osoba lubią to.
  19. aneta1304

aneta1304 Okazjonalny autor

a ja już po evencie ,różne nagrody zebrane i po 4 drzewka na koncie warto było zalesiać farmę by nic nie robić między eventamixDxDxD

toDzasta lubi to.
  20. piotuss

piotuss Czeladnik forum

Popieram takie eventy mogłą być częściej :) a w temacie wszystko wykupione plus 3 komplety drzewek:D

Nutka, toDzasta oraz -mala159- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.