Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saktura

saktura Forum Pro

mi również event się podoba :) wolę "wyczyścic" stodołę i później to nadrobic niż siac w kółko eventówkę

Dagulka_1608, Nutka oraz kaska860 lubią to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No tak ale juz w ostatniej edycji Nublonów często za wrzuty dostawało sie farmarki własnie
    Ja to bym raczej postawiła na brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem..Oczywiście często jedno z drugim idzie w parze...:p

3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dla mnie ostatni Nubloni to byli przebierańcy

4. GWIAZDKA2015

GWIAZDKA2015 Okazjonalny autor

florenki i super paszę zgarniam za farmerki reszta owoców na sprzedaż, może to nie królowa karnawału ale event na duży plus. Jutro będzie szał na targu sok klonowy dojdzie do 1500 za sztukę. Owoce z bahamy jutro nabiorą wartości jak ludzie ogarną na czy to polega haha

dantic3 i -małgoś- lubią to.
  5. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Pójdą do biedronki. Będzie taniej :D:D na moim gruszki po 250 a jabłka po 200 i to za szt nie kilogram:D:D:D
    Wesołe jest życie farmera:D owoców u mnie pod dostatkiem i ja postaram się jak ktoś już tu pisał zarobić na tym interesie a niech się kręci dookoła najpierw BP potem ja i tak w kółko, póki co dam też trochę do wora na farmerki ot co:D to się nazywa stary wyjadacz yyyy farmer;)

6. hasiokos

hasiokos Młodszy ekspert

to mój pierwszy owocowy targ, juz mi sie podoba. super cze z bahamy mozna oddawac :)

Nutka, dantic3 oraz Sookie lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Już mi się podoba. :D
    Owoców w stodole mam sporo, na targu "szał ciał", a w sklepie superpasza.
    Wchodzę w to. xDxDxD

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak sobie przejrzałam ilość owoców z Bahamy i sama się zdziwiłam,że jest ich po kilka tys.. z samych moich sadów niczego nie kupowałam

Nutka, gadek, dantic3 i dalsza osoba lubią to.
  9. ania5757

ania5757 Baron forum

wypadajki leca z drzew
    z drzew nawozowych papuzich pachnacych jajecznych też?
    drzewo to drzewo ale wole sie upewnic

dantic3 lubi to.
  10. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

a ma pytanie co daje magiczne drzewo? bo jakoś chyba dziś zamulona mułem jestem i nie wiem co to za drzewo... ;/

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Teoretycznie tak, ale tylko do pewnego momentu...
    Przy kroku 9. w małej wpłacie wartość na jedną farmarkę jest taka sama jak przy dużej w pierwszym kroku. Zamiast więc wpłacać 10. krok mały, lepiej wpłacić 1. dużą, zamiast kroku 6. w małej, lepiej zacząć wpłatę w średnim, itd.

owocowy.png

Edytowane, żeby się ktoś nie przyczepił braku kropek po liczebniku porządkowym.

12. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

ja też nie wiem co daje magiczne drzewo wie ktos ??

13. kropelka04

kropelka04 Generał forum

magiczne drzewo miedzy eventami daje pd lub tpd (jesli ustawimy na bahamie), a w czasie eventow daje oprocz pd/tpd rowniez wypadajke.

14. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dodam jeszcze, że to tak naprawdę item, nie drzewo.

15. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

ok dzieki za info:)

16. pperelka6

pperelka6 Forumowy żółtodziób

Dobrze policzcie ile trzeba oddawać towaru i czy wam tak go starczy na zrobienie i na sprzedaż.
    Bo żeby zrobić jedną wpłatę tą duża trzeba oddać 1317 szt klonu cukrowego który ma wartość 170 SG

17. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

/A czemu akurat sok klonowy? Na baha rosną dużo droższe owocki ;) taki kumkwat np. ma wartość 260...

18. myziołek

myziołek Młodszy ekspert

który zestaw sie najbardziej oplaca???

19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

toby trza policzyć bo każda następna wpłata większa od poprzedniej. te wieksze wpłaty rosną wolniej

niebo016 lubi to.
  20. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

mała wpłata opłaca się do 5 włącznie potem średnia 1 i 2, dalej 6 mała, 3 średnia,7 mała... ciąg dalszy nastąpixD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.