Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

czyzgnija, to nie jestem pewna. wolaby pewnie, zeby sfermentowaly ;):p - wtedy (sfermentowane) bylyby przydatniejszexD
    a ja sobie wymienie na farmarki:)

2. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

I jeszcze podatek od darowizny zapłacić :p

---
    u mnie na targu już pusto :D wesoło :D

3. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Wino;)wtedy raźniej iść w pole :D:D:D

Dam im trochę do wora. Może wykombinują jakiś z tego nowy eliksir:D

kropelka04 i gadek lubią to.
  4. gadek

gadek Fanatyk forum

A ja nie widziałamo_O no tak ni ma teczki to się nie wie nicxD

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wydawało mi się,że jak owoce to z drzew i krzewów ewentualnie...Tak zrozumiałam

6. niebo016

niebo016 Generał forum

Widzę że najlepszą opcją są minimalne wpłaty choć dają tylko 1 farmarkę , tak mi wychodzi w przeliczeniu wartości8) Jeżeli się mylę w kalkulacjach :pto piszcie propozycje taktyk gry :D .

7. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

I oto chodzi aby było pusto. Wywietrzą nam zapasy. Owoce zyskają na cenie, w stodołach braki a wtedy nowe misje czy eventy o hohoho dopiero będzie nie 50 a 500, 1000 :D główka pracuje a nam po tej fermentacji spowolniało myślenie. Trza wyleźć z tych malin i zacząć myśleć :D:D:D

8. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Głos rozsądku xD

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A ja jeszcze zapytam.... czy te cudowne owoce będą leciały z zagród i pól? czy tylko z drzew?

edit: doczytałam :) tylko z drzew

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2017
  10. TrissMerigold.

Ale właściwie, czy to źle? Nadal wolę misje oparte na istniejących owocach/plonach, nawet jeśli miałoby ich być po 10 000 sztuk do oddania, niż co dwa tygodnie nowe drzewko potrzebne tylko do jednej misji, sztuk z 500 w sumie i bahh w zapomnienie stodoły :)

Niech ruszają targ, będzie wesoło, będzie ciekawie, będą wyzwania nie tylko w misjach i eventach, ale i w topie dożynkowym. Bo przecież wszyscy na nudę i brak wyzwań narzekają, nie? A przy takim stanie rzeczy głównym (i moim ulubionym) wyzwaniem jest "zacznij myśleć strategicznie". Coby mieć co sprzedać i za co kupić :D

U mnie na targu np. nie myślą :p jak patrzę na stosunek cen/wartości farmowych owoców, które znikają na bieżąco i świecą na szaro, do drzew z bahamy, które nadal leżą spokojnie do kupienia... :cry: kalkulator to takie fajne urządzenie xD

11. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

W przyrodzie nic nie ginie:Dwreszcie ktoś mądrze myśli o naszej pękającej stodole co nie oznacza że na naszą korzyść:D:D:D

zosia74, kropelka04 oraz gadek lubią to.
  12. .ELEK013.

.ELEK013. Czeladnik forum

tylko z drzew

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A mnie się event bardzo podoba.Wreszcie potrzebne są zapasy ze stodoły.Nagrody atrakcyjne.Wolę wykorzystanie tego co się zgromadziło niż sianie tysiąca roślinek.

14. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Ponieważ gram dla przyjemności to i jakoś nie denerwuje mnie to co wymyślają czy zmieniają itp. jednak czasem to co wyprawiają bywa "zabawne" ale plus za to że znaleźli pomysł na utylizację owoców:D wiadomo że korzyść ma mieć twórca a my kalosze i do roboty:D "wzięłam" ową taktykę od realnej strony ale tak naprawdę nie jestem ani zawiedziona czy zniesmaczona. Ja się tylko śmieję :D

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2017
    milunio, Frytka2012 oraz kropelka04 lubią to.
  15. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

U mnie to samo ;) drzewa z farmy wymiecione, a owce z bahamy leżą i pachną ;)

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

I to jest event dla mnie.

Sklep specjalnie mnie nie interesuje, ale na owocach spróbuję zrobić dobry interes. Sprzedam wszystko z dobrym przelicznikiem cen targ/stodoła, a po evencie, gdy ceny wrócą do poprzedniego stanu zainwestuje uzyskane SG z powrotem w owoce, tym razem patrząc na odwrotność stosunku cen.
    (może w końcu wezmę udział w dożynkach;))

17. TrissMerigold.

I tutaj kolejny plus :D

Event dobry i dla tych, którzy chcą go robić, bo np. nie inwestują w ogóle realnej waluty w grę, więc tutaj mają świetną okazję na zdobycie fajnych "płatnych" nagród za SG

I dla tych, którzy skrajnie nawet uważają te nagrody za śmieszne - poczekać na dobry moment, owoce na targ i hejaaa

P.S. nie, nie kandyduje na żadne stanowisko w BP, po prostu mi się podoba ten event xD

18. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

A cóż to za drzewko sie pojawiło na targu na bahamie : akacja ? Czy ja coś przegapilamo_O

19. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Szczerze, plusem na utylizację owoców byli Nubloni, dobrym plusem a nie farmarki.

-małgoś- lubi to.
  20. BlueAnnie

BlueAnnie Czeladnik forum

Właśnie przeliczyłam swoje zapasy i dzięki bahamie powinno udać się wpłacić wszystko. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.