Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rockman666-

-rockman666- Forumowy żółtodziób

Czemu na 3 minuty przed 14.00 został wyłączony event? Nie można nic oddać.:wuerg:

alekar lubi to.
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

u mnie też wyłączono wcześniej :(

-rockman666- lubi to.
  3. Jowi357

Jowi357 Czeladnik forum

Szkoda, że przed 14-tą nie można było oddawać owoców. Szkoda mi tylko zmarnowanego kuponu na zbiór drzewek.

-rockman666- i alekar lubią to.
  4. -rockman666-

-rockman666- Forumowy żółtodziób

Mi zabrakło jednego wrzutu drzewek, aby zdobyć florki :cry::cry::cry:

alekar lubi to.
  5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Według OO targ miał być do godz 14tej...
    Tyle razy event zaczyna się z opóźnieniem i trzeba sie z tym pogodzić :(, ale z wcześniejszym zakończeniem eventu spotykam się pierwszy raz odkąd gram :mad:
    Ja też nie zdążyłam wrzucić... :mad:

Ostatnie edytowanie: 13 lutego 2017
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przeliczyłam się.Udało mi się zdobyć tylko fl i super pasze.Zostało mi 81 pieniążków.Za kilka dni biorę się za odbudowywanie zapasów owoców,bo zostało mi po 1-2 tys szt tylko.

7. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, nawet nie zauważyłem że wyłączono wcześniej event choć dla mnie to bez znaczenia ale jest to nieładne postępowanie.
    Zdobyłem 14 farmarek lecz nie oddałem żadnego owocu nie licząc 12 cytryn a wszystkie farmarki otrzymałem z "cudownego owocu".
    Duży plus to zarobione ponad 3 miliony sg na targu z sprzedanych owoców,zbieram na różowe kotki.

Nutka, -rockman666- oraz alekar lubią to.
  8. zoja67

zoja67 Czeladnik forum

Mi zapasow starczylo na zdobycie 200 farmarek .....

9. kakadu1808

kakadu1808 Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie mogę postawić na polu drzew z eventu ? Kupiłem XXL i jakoś nie chce się posadzić

10. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ulepszenie XXL stawiasz na podstawę. Postaw zwykłe drzewko, a dopiero na nie ulepszenie :)

11. kakadu1808

kakadu1808 Forumowy żółtodziób

Ja też nie mogę posadzić niesplika i niesplika japońskiego XXL. dodam, że mam posadzone normalne i XL ......

12. wieśniak2

wieśniak2 Mieszkaniec forum

Ja mam podstawę oraz XL , podświetla się chcąc postawić XXL ale jakoś nie chce się ustawić ........

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

XXL stawia się na samej podstawie, bez XL.
    Spróbuj ;)

MOD_Cookie* lubi to.
  14. wieśniak2

nie da rady. właśnie próbuje na podstawę . Jak pisałem, podświetla się , że niby można postawić ale nic z tego

15. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A mnie udało się zdobyć 260 tego farmarkowego grosza. Razem z poprzednimi to jedynie 360. Czekam na następne eventy. Trzeba troszeczkę odbudować zapasy owoców bo bardzo mi się przerzedziło w stodole. ;)

16. wieśniak2

nie da rady. właśnie próbuje na podstawę . Jak pisałem, podświetla się , że niby można postawić ale nic z tego

17. zzizzie

To może zdejmij tę podstawę z pola, postaw ją na nowo z paska i wtedy spróbuj...?

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A może spróbuj postawić bezpośrednio na trawie. Może to jest po prostu komplecik.
    Całkiem niedawno był podobny problem z ulepszonymi zagrodami gęsi. :)

MOD_Cookie* i zzizzie lubią to.
  19. zzizzie

O właśnie. W sumie to brzmi rozsądnie, bo te XXL-ki to chyba z TS-ów były i nowi gracze mogą nie mieć podstawy.

20. wieśniak2

też nic z tego. zdjąłem, posadziłem i potem XXL i nic z tego.... dokładnie tak samo.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.