Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Obawiam sie ze dosc dlugo bedziemy czekac na ponowne wlaczenie florkow i paszy.Ja po ostatnim ewencie mialem to wykupione i pomimo odnowienia w lutym nie zostalo to przywrocone.Moze za pol roku?Smutne:)

2. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Ja tym razem wszystkie zapasy poświęciłam na SP - zawsze mi jej brakuje :D

Nutka lubi to.
  3. aisunel

aisunel Generał forum

Mozna natomiast w nieskonczonosc dokonywac zakupu 5SP.Ale czy jest to oplacalne?Moim zdaniem tak.Zauwazylem rowniez przy 60 i 20SP cyferke 17d.Co prawdopodopnie znaczy,ze w marcu moze ta opcja byc wlaczona?

asia1106 lubi to.
  4. gadek

gadek Fanatyk forum

Witam:)

Ja już zabawę skończyłam,bo mi się nie chce,lenia mam:p
    165 super papu wzięłam i 50 florków,które zaraz wydałam na TSxD ,ale nie żałuję,bo akację zdobyłam;)

5. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

Ja zbieram tylko na 50 szt bananów mam już 640

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Pytanie dotycz
    Moje pytania dotyczyły owocowego targu i zagadkowych drzew, wydaje mi się ,że wpisałam je na dobrej stronie.

stary-bauer lubi to.
  8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

-gottin- lubi to.
  9. -gottin-

-gottin- Młodszy ekspert

Ja poprzestałam na magicznym:inlove:. Zostało mi 100 farmarek
    Jak to jest farmarki zostają do nastepnego razu czy przepadaja ? ktos wie

10. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Farmarki zostają. Za to nagrody mogą się zmienić.:):)

kropelka04 lubi to.
  11. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Witajcie kochani.
    Chciałem żebyście mi doradzili co kupić za 70 farmarek które mi zostały po zakupie florków.
    Chodzi mi o ofertę ograniczoną, znajdują się tam 4 zwykłe drzewka których nie mam a nie wiem które z nich są wartościowe. Czy może kupić coś innego?

12. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Ja zabawę skończyłam już w pierwszym dniu, dość miałam klikania najpierw aby zmienić na drzewa na baha i póżniej żeby oddać owoce. I tak za każdym razem -.- jak raz zmieniłam na drzewa z baśki to tak powinno mi si ę wyświetlać jak idę oddać następny raz a nie za każdym razem zmieniać... no zaklikać się można:cry:

13. SMOD_Atena

Witaj.

Z taką ilością farmarek za bardzo nie poszalejesz. Podejrzewam, że brakuje Ci drzewek, które były dostępne w pierwszej edycji eventu Owocowy targ, możesz kupić 2 z nich czyli np...Głóg i Albicję jedwabistą. Wymieniłam akurat te 2 drzewka z uwagi na korzystniejsze ceny na targu, owoce pozostałych są tańsze, ale w grze różnie bywa i to może się zmienić. Możesz również zostawić sobie farmarki na później, może w Skleporamie pojawią się inne nagrody, a drzewka można jeszcze zdobyć podczas Handel, podarki, wymiana - Gift&Trade. Ten mini-event był niedawno więc następny będzie prawdopodobnie za kilka miesięcy, tak że decyzja należy do Ciebie.

14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nie wiem co kupić :( "pieniążków" mam troszkę ponad 200, chyba poczekam i następnym razem coś kupię

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2017
    kropelka04 lubi to.
  15. Daisy44

Daisy44 Generał forum

ja kupiłam tylko 5 bananów żeby odblokować plumerię i tyle. Coś tam jeszcze wrzucam z nadmiaru drzew ale mam teraz tylko 30 farmarek, które poczekają sobie. Nie wiem czy dobrze zrobiłam z tymi bananami ale w sumie chciałam mieć już komplet wszystkiego na baha.

kropelka04 lubi to.
  16. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Ani głogu, ani albicji jedwabistej na ostatnim G&T nie można było wymieniać ani dostać. Pozostałych 2 drzewek również, mimo, że to już "stare" drzewa, ponad 4 miesiące w grze.

Nutka lubi to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2017
    kropelka04 i Nutka lubią to.
  18. SMOD_Atena

A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, tyle tych drzewek jest, że pewnie je z jakimiś pomyliłam. W takim razie pozostaje zakup za farmarki w Skleporamie :)

19. CIVIC-VIII

CIVIC-VIII Czeladnik forum

Witam .Mam pytanie czy za zdobyte farmerki w evencie Owocowy Targ mogę dokonać zakupów po evencie np. jutro,za kilka dni ?? te oferty będą nadal w sklepie do kupienia ?

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.