Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

jak dlamnie osobiście to wspaniały event na owocach zarobiłem grube mln za które kupiłem kilka kolorowych zwierząt i uzyskałem 320 sztuk super paszy na kolorowanie pawii jak znalazł;)

agi31, -małgoś- oraz gretag lubią to.
  2. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

A po co Ci magiczne, przecież to tylko jedna wypadajka dziennie podczas ewentu i 600 PD na 24 godziny. Ładnie wygląda, ale z ekonomiką jest na bakier. A w temacie trochę farmerskich marek dałem na lokatę długoterminową xDxD, kupiłem 160 SP, reszta mnie nie interesuje, a trochę handluję na giełdzie bo i popyt duży i ceny super. Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2017
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wiem wiem odnosnie magicznego co daje i ile,dlatego napisalam ,ze zostawiam na lepsze czasy bo z wypadajkami nie mam problemu ;),na chwile obecna 0 farmarek :),ale w weekend jeszcze troszke oddam owocow i zachowam farmarki na lepsze czasy.

Nutka, kropelka04 oraz olkaa001 lubią to.
  4. karla170480

karla170480 Ambasador forum

witam przy przedpołudniowej kawce :)
    event fajny ale żmudny, to ciągłe wrzucanie do wora już mnie przyprawia o mdłości:wuerg:
    więć zebrałam to co mnie interesowało czyli florki, 1x60SP, 5x20SP i 5Xkombajn 3H:D
    farmarek na stanie 573 i zostawiam puki czegoś lepszego nie rzucą

-małgoś-, kropelka04 oraz olkaa001 lubią to.
  5. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

heja wydaje mi sie ze nie ma co przesadzać z opróżnianiem stodoły. Zamiana kilku tysięcy owoców na kilka szt SP to niezbyt dobry business

-małgoś- lubi to.
  6. misiekbrysiek

misiekbrysiek Forumowy żółtodziób

Czy nie wydane w sklepie farmaki przepadną? Czy zostaną na koncie? Jest gdzieś jakaś informacja? Zbieram na zakup florenów i nie wiem, czy w tym evencie się uda.

7. -Fantazja-

-Fantazja- Okazjonalny autor

Ja zbieram tylko na 50 szt bananow, bo to przecież 10 poziomow na bahamie

bealara i -małgoś- lubią to.
  8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Farmaki zostają - można spokojnie zbierać .

9. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam piatkowo :)
    dla mnie w zasadzie event skonczony, to co chcialam, zgarnelam, stodola przewietrzona;) znowu mozna zbierac owocki - jest co robic:p
    wypadajki leca, jak leca. moze ostatniego dnia eventu jeszcze cos wrzuce, a zdobyte farmarki beda czekac na lepsze czasy;)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Farmarki zostają, ale co miesiąc zmieniają się nagrody w zakładce "Ograniczone":

11. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Zgarnąłem 160 sztuk super nawozu i zarobiłem 7 mln sg i na tym kończę event

12. Nutka

Nutka Komandor forum

A po co Ci te owoce? ;) Co dadzą? Możesz je zdobywać za darmo wystawiając drzewka albo skupując na targu. SP bez realnej kasy w zasadzie nie zdobędziesz o ile masz wyciągnięte wszystko ze spółdzielni. Owoców miałam sporo, bo między eventami mam głównie drzewka na polach. Trochę owoców wystawiłam na targ, ale przed chwilą zajrzałam na targ i ceny już takie sobie, więc za te owoce wolę zdobyć fanty za które inaczej bym musiała zapłacić gotówką :). A owocków jeszcze nadal trochę zostało :p.
    Jak już wcześniej pisałam ta gra i ten event też, moim zdaniem, pozwala grać tak jak każdy lubi. To co dla jednego jest opłacalne nie musi być dla drugiego ;).

13. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Zgadzam się, ten event pozwala jednocześnie zarobić i nabyć mniej lub więcej ciekawe nagrody. Jeśli chodzi o mnie to owoce, które się opłacało sprzedałem na targu a reszta poszła na super nawóz, bo tego nigdy za dużo i pozwoli podgonić wypadajki w przyszłości.

Nutka lubi to.
  14. ix3ny

ix3ny Czeladnik forum

Co daje Skrzynia nocy pełni księzyca? :)

15. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skrzynia nocy pełni księżyca daje jeden losowy mroczny towar :) Post usunęłam, ponieważ nie jest zgodny z tematyką wątku.

@Edit:
    Faktycznie, mój błąd. Post przywrócony :)

fg-1 lubi to.
  16. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam ,że się wtrącę - post był w temacie, bo ta skrzynia jest w nagrodach w skleporami:pe i daje 10 szt mrocznych roślin.

17. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Hejka pracusie :D
    Ja juz kupiłam 60 SP, ale co to znaczy że te 60 jest "cyklicznie" ?

18. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

To znaczy, że jeśli nie zmienią nagród to za miesiąc będziesz mogła kupić je ponownie, bo na ten miesiąc wyczerpałaś już limit na zakup 60 sztuk SP :)

Nutka i bealara lubią to.
  19. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Acha, dzięki :D Fajny ten event :D Tylko to wpłacanie rzeczywiście trochę uciążliwe :p

Nutka lubi to.
  20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

No przeczyściłam trochę stodołę i mam drzewko magiczne :)
    zawsze to ta jedna wypadajka wiecej xD
    wiem ze są o tym rozne opinie ale postanowiłam sobie że je zgarną;)
    jutro i pojutrze jeszcze cos dorzucę i moze SP zgarnę

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.