Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Kupiłam 50 FL, 1x60 SP i 2x20 SP więcej nie chce mi się klikać bo już ręka boli :D okazuje się że można dużo osiągnąć na owocach z najniższej półki równowartości - jabłka, gruszki, śliwki, wiśnie. Nazbierałam ich tony bo nawet nie opłacało się wystawiać na targu. W sumie drzewka trzymam bo ładne- zwłaszcza jabłka i wiśnie.

2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Rozumiem Twoje rozgoryczenie, też mi sie odechciało robić. BP w kulki sobie leci, nigdy niczemu nie jest winne, tylko jak zawsze gracze i ich sprzęt, czy łącze....Jakby była wyprzedaż to szybko by naprawili, a tak.... Weź idź na targ, trochę sobie przynajmniej zarobisz.

3. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Ja nie mogłem się zalogować jakieś dwie godziny.
    Też się trochę wkurzałem, ale w sumie wyszło mi to na dobre: owoce od ostatniego logowania jeszcze podrożały, zarobię więcej.
    Trochę klikania i mam na swój cel 50FL.
    Małym kosztem, bo żeby mieć tyle florenów, musiałbym oddać do spółdzielni 3 zwierzaki 9 poziomu.

4. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

oj,trzeba mieć anielską cierpliwość !

babula40 i -małgoś- lubią to.
  5. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Bardzo nudy ten event. Dla odmiany poszłam tak jak wczoraj sprzedać owoce po 800 sg w sumie wcale mnie to nie cieszy bo nie dość że BP nas "łupi" z owoców to dalej my sami siebie:D oj drapieżny event i tu bym się odwołała do swoich pierwszych wpisów.

I teraz taka refleksja- jak zaczynałam grę była przyjazna w stanie obecnym odradzam w to bawić się dzieciom. Dalej już nic nie napiszę bo wiadomo o co mi chodzi ;)

6. tigre

tigre Fanatyk forum

tu jeszcze kwestia trzech wariantów - by zaoszczędzić trzeba by wpłacać naprzemiennie 1/2/3 aż do momentu.....spłukania się z owocków ;) i wyjdzie sporo mniej niż z tych wyliczeń - musiałbyś sumować ciągi po kawałku w zależności od zasobności stodoły do pewnej konkretnej sumy z góry wyznaczonej i wtedy powinno wyjść "droga" najbardziej opłacalna- chyba zamotałam ale nie umiem inaczej opisać:) kartki tu brakuje ;)

nie chce mi się generalnie tego liczyć ;) na razie powpłacałam sobie trochę tu, trochę tu - na zasadzie mniej więcej (ile za szt farmerki -i tam gdzie taniej na sztukę wychodzi)

babula40, Nutka oraz hlnrys lubią to.
  7. ciquita69

ciquita69 Czeladnik forum

Lekka poracha wypadajki maja z drzew śmigac na 70 drzew 2 wypadly..nie śmiałabym sie udzielac gdyby o jabłonki chodziło ale makadamiia baobab grejfrut aacha beukarnea nerkowiec glicynia!!!

Nutka, -małgoś- oraz -rybka24- lubią to.
  8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ojj ja tyż stałam jak pies pod drzwiami 2 godzinki,,owoce mi prawie zgniły,zwierzaki z głodu mordki darły ale już weszłam ufffff

9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No mnie dłużej pod drzwiami postać kazano - 3h 59 min.
    W związku z tym "trzymaniem pod drzwiami" - zero owoców, zero eventu, pełna ignorancja.

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ujj to pewnie wiecej miałaś grzechów popełnionych,ja przy Tobie to aniołek hihihihihi

babula40, -małgoś- oraz -rybka24- lubią to.
  11. -rybka24-

Nie znam grafiku moich grzechów wobec BP, ale wychodzi na to, że ze mnie większa grzesznica :inlove:
    A owoców nie dam :)

babula40, olkaa001 oraz -małgoś- lubią to.
  12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Hej :D ale takim fochem, to nie zrobisz na złość BP, tylko sobie :p jak już nie wrzucasz owocków, to chociaż pohandluj trochę, SG zawsze się przyda ;)

13. -rybka24-

Taki mam zamiar :)

hlnrys lubi to.
  14. rysio

rysio Półbóstwo forum

O ile jeszcze poprzednie eventy mimo olbrzymiej ilosci wypdajek udalo sie na luzie na czas ukonczyc to tym razem stwierdzam bardzo mocno przykrecone wypadajki (owoc eventowy)
    Obojetnie ile jest drzeew wystawionych (mozliwe 5 obszarow) to i tak, tylko w trakcie jednego zbioru, leca owoce i to tez nieadekwatnie do ilosci zebranych drzew. Szkoda bo moglo byc tak fajnie

usiamik46 lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dziękuje za pomoc i rady :)

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja od wczoraj mam 21 wypadajek >:( tyle w tym temacie. event odpuszczam bo i tak wiele nie mam. zrobiłam całe 3 wpłaty reszta na handel. A farmerki jeszcze uda się zdobyć nie mam parcia. Z resztą co tam mój staż do waszego xD

-małgoś-, babula40 oraz usiamik46 lubią to.
  17. babula40

babula40 Komandor forum

Pozgarniałam SP i idę na targ ,większy pożytek będzie . Miłego dzionka wszystkim :inlove::music:

Nutka, -małgoś- oraz jagódka133 lubią to.
  18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wypadajki lecą beznadziejnie....:mad: ale i tak z nich nie skorzystam.... Lepiej z towarem iść na targ, większy pożytek będzie....
    Nazbierałam trochę farmarków i mam teraz równe 300 szt, ale jeszcze sie wstrzymuję z zakupami, chyba, że zgarnę 50 FL na TS-y, ale jak pomyślę, że zamiast nowości dostanę jakieś starocie, to sama nie wiem....:oops:

19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

wykupiłam:50FL,10x wejscowka,60xSP i 3x 20SP,troszke tych owocow poszło,wystarczylo jeszcze wrzucic na targ a i ostatniego słowa nie powiedziałam bo tego zapasu jednak jest.Magiczne czeka na lepsze czasy.W sumie oprocz SP i kponow to nic wiecej dla mnie w tym sklepie nie ma :p:p

-małgoś- i Nutka lubią to.
  20. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

Ja wczoraj rzutem (zanim mnie nie wyprosili z Farmy) kupiłam sobie drzewko magiczne, tego nigdy za dużo tym bardziej, że u mnie słabo z wypadajkami to przynajmniej z drzewa będą. Dziś uciułałam na floreny i resztę odpuszczam do następnej okazji. Jakoś mój targ nie jest szczęśliwy i zawsze słabo z wypadajkami czy nowościami. Miłej zabawy dla Wszystkich grających :D

Nutka i -mala159- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.