Opinie Owocowy targ - edycja 2

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

A ja wobec takiej sytuacji nie wiem, czy cokolwiek oddam :(
    Straciłam pomocników, straciłam zbiór ( miałam to wyliczone w czasie).
    Na dzień dzisiejszy protest wobec takiej sytuacji a na rekompensatę też nie liczę.

Magdam.1__, Nutka oraz skaliwa lubią to.
  2. Armageddon64

Armageddon64 Aktywny autor

Oddałem towaru za 812000 wszystko duża wpłata i na tym na razie koniec

skaliwa lubi to.
  3. małgoos

małgoos Cesarz forum

Witajcie czy ktos juz wpłacał która opcja najlepsza bo ja dopiero sie zalogowałam

skaliwa lubi to.
  4. sir_matin

sir_matin Czeladnik forum

Dokładnie, dla lepszego rozeznania zamieszczam tabelkę.

5. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

ech ta matematyka. jak by tu nie liczyć trzeba mieć aby dać. coś się kupi ale szału to raczej nie zrobię. powodzenia

skaliwa i małgoos lubią to.
  6. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Problem z logowaniem u mnie nadal trwa :ppoczekam sobie godzinkę ,zdążyłem zrobić kilkanaście etapów ;)

7. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Czy dobrze rozumiem, ze najpierw powinnam wpłacić 3 razy do średniego, a później już do dużego kosza?

8. sir_matin

sir_matin Czeladnik forum

Nie, 8 razy mały, 3 razy średni, później duży, znowu duży...

skaliwa i freska_kreska lubią to.
  9. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

A ja uskładałam 200 monet i na razie wzięłam na wstrzymanie. Wolę uzupełnic wydane Sg i może zarobić jeszcze do tego ;)

eliza9070 i skaliwa lubią to.
  10. freska_kreska

Dzięki. Chyba załapałam :D

skaliwa i elwira17 lubią to.
  11. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Już mam 21 wpłat śliwkami i wiśniami :) jeszcze sporo ich zostało więc pobawię się dalej, później przejdę na średnią i małą . oj jak się rozbujałam a ile nagromadziłam owoców ehhh nawet nie miałam pojęcia:D

skaliwa, Nutka oraz elwira17 lubią to.
  12. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Strasznie żmudne i nudne to wpłacanie:sleepy:

skaliwa lubi to.
  13. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

o_Oooo nie ma końca dużych wpłat :) już tak się rozbujałam że jestem na dobrze ponad 400 ale w poradniku teraz doczytałam że nie ma limitu :)

skaliwa, Nutka oraz elwira17 lubią to.
  14. freska_kreska

Chętnie bym się z Tobą zamieniła, ale niestety nie mogę wejść na farme :/

skaliwa lubi to.
  15. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Kupiłam sobie 50 FL dalej pomyślę nad zakupami :D

skaliwa i Nutka lubią to.
  16. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Powinna być możliwość wpisania kilku wpłat naraz, tak to nie ma sensu. 3 godziny próbowałam się logować, mam dosyć jeszcze wmawiano nam, że to wina własnego netu, odechciewa się grać:(

skaliwa lubi to.
  17. Nutka

Nutka Komandor forum

Też mi się już trochę znudziło :eek:. Tym bardziej, że teraz opłacalne zrobiło się znowu robienie tych małych wpłat. Początkowo rozbujałam się z dużymi, ale w końcu policzyłam i wyszło, że strasznie przepłacam :eek:. To się teraz bawię po 1 i 3 farmarki, ale chyba resztę zostawię na jutro ;). Mam nadzieję, że mi owoce nie uciekną w nocy ze stodoły :D.
    Udało mi się też troszkę zarobić na owockach, ale nie chcę przesadzić, żeby nie zabrakło na to co chcę wykupić ze sklepiku ;). Już kupiłam ponad 100 SP i 50 florków (przydadzą się na sadzonki ;)). Pewnie kupię jeszcze te 5 bananków jakąś SP no i kuponiki :). Jak coś zostanie to zostawię na następny miesiąc, bo może jakieś ciekawe nowe towary będą, a nie wiadomo czy następnym razem znowu zdobywanie farmarek nie będzie zależało od szczęścia :p.

eliza9070 i skaliwa lubią to.
  18. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

No niestety wpłacanie małych i średnich jest bardzo nudne. Powoli przybywa farmerek i już nawet nie chce się klikać bo ile można :)

skaliwa i Nutka lubią to.
  19. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

tyle różnych różnistych rzeczy zebrałam i mnie wartościowych i tych więcej wartościowych również i zero cudownych owoców a różne rzeczy zbierałam nie tylko te mniej wartościowe masakra czarno to widze

-małgoś- i skaliwa lubią to.
  20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zdecydowałam, że odpuszczam te owoce !
    Zbyt długo dziś logowałam się na farmę ( 3h 59 min ) by jeszcze dokładać do wora.
    Straciłam kombajn, dopalacze.. .. a przecież na nie wcześniej zapracowałam.
    NIE - dla tego eventu !!!!!!

Anuszki, -małgoś- oraz skaliwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.