Opinie Owocowy kalendarz!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

u mnie żadnych nieproszonych plusów wyskakujących zza rogu nie było, nigdy, w żadnym kalendarzu

wszystkie prezenty odebrane :)

krasnoludek10 lubi to.
  2. farma-Ania95

farma-Ania95 Forumowy żółtodziób

I mnie to dopadło :(
    Chciałam odebrać prezent tygodniowy i zoonk.
    Wszystko odbierałam na bieżąco, trudno było znaleźć plusik. A był sobie na przedostatnim kielonku - kosztowało mnie to 10 Fl. Buuuu
    Do PT nie ma czasu pisać. Pewnie odpowiedzieliby po kilku dniach, że to moja wina. I po kalendarzu.
    Trochę to niefajne.
    Pozdrawiam

krasnoludek10 lubi to.
  3. Piotrusia1

Piotrusia1 Okazjonalny autor

Skoro więcej osób to spotkało, to pewnie jakiś błąd w systemie-mam nadzieję,że zrekompensują pokrzywdzonym.:p

krasnoludek10 lubi to.
  4. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Ja mam jakieś szczęście do tych kalendarzy. Od świątecznego do koktajlowego co był teraz nie zamknął mi się żaden prezent :p
    No ale lepiej się z tego cieszyć... żeby konsola systemowa mi nie zamknęła niczego następnym razem xD

krasnoludek10 i Anhedrea lubią to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja tez nie mam problemu z kalendarzem, zawsze jednak robię zrzuty - sprawdzam swoją pamięć 8)

Sadzę, że 75 % zgłoszeń na tym forum pochodzi od zapominalskich, a reszta to błędy BP

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kolejny kalendarz już za nami, dziękujemy za wszystkie Wasze opinie w tym temacie, wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.