Opinie Owocowy kalendarz!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niusia1

niusia1 Czeladnik forum

i w końcu i mnie dopadł plusik ,i tu mam pytanie jak dołączyć do PT zrzut ekranu bo może to coś pomoże w sprawdzeniu logów

krasnoludek10 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niusia1 tutaj znajdziesz wskazówki jak zrobić zrzut ekranu >klik<, jeśli już go masz to do odpowiedzi na wiadomość z PT dołącz ten zrzut jako załącznik.

Anhedrea i krasnoludek10 lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzisiaj 50 000 TPD.

ryba4862 i hlnrys lubią to.
  4. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Pewnie warto -niestety zbyt późno tu poczytałam i teraz to już ...floreny poszły za dwa ,,plusiki,, których być nie powinno, bo pilnuję tego kalendarza na równi z Frankiem Kędzierzawym i prezenty odbieram codziennie a jednak w tej pierwszej siódemce pucharków ,,trafiło,, mi się aż dwa te plusiki - zobaczymy czy i w drugiej też coś się ,,trafi,, - ale teraz to już nie zapłacę dodatkowo, bo to faktycznie.... bez sensu-.-

5. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Oj, i będzie plusik w kalendarzu... Na szczęście mam kilka florenów w zapasie.

krasnoludek10 lubi to.
  6. krasnoludek10

Jeszcze dzień się nie skończył;)

7. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Przyznam szczerze, że nigdy nie miałam problemów z kalendarzami, ale jak czytam wasze wpisy to aż zrobiłam dzisiaj tego screena i zapisałam w razie "w"

Anhedrea i krasnoludek10 lubią to.
  8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Pod 10tką wszyscy pomocnicy na 24h :)

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.
  9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

10. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

start od razu

11. krasnoludek10

Dzięki za informację, poczekam do rana, bo o 1:15 mam tylko eventówkę a 2:36 tylko oleandra

kalinamala lubi to.
  12. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Dobry wieczór:)
    Dzisiaj w prezencie 3x skrzynia rzemieślników III:)
    Dobrej nocy:))

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie jest 3x skrzynia rzemieślników II :)

krasnoludek10 i abc2016 lubią to.
  14. marcins120

marcins120 Forumowy żółtodziób

U mnie skrzynia jest, chciałem z niej wybrać co tam było, było jakieś badziewie produkty rzemieślnicze znaczy, i... nie mam tego w swoich zasobach...a jak piszę pytanie, co do jasnej ciasnej to oczywiście nie mogę wysłać skargi bo coś tam bla bla bla... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

krasnoludek10 lubi to.
  15. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Masz problem. Napisz w takim razie do > Pomocy Technicznej<
    W wiadomości należy w miarę możliwości najdokładniej opisać problem, podać datę i czas zdarzenia, opisać co konkretnie zniknęło/dziwnego się pojawiło, jakie czynności zostały wykonane w celu analizy i naprawy problemu, itp. Zgłoszenie musi mieć przynajmniej 140 znaków.

krasnoludek10 i SMOD_Atena lubią to.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zanim tu ktoś zawału albo wylewu dostanie...

W skrzyni rzemieślników II można otrzymać: 1 losową nagrodę spośród: 5 x cukier żelujący, 5 x sól, 5 x eliksir ziołowy, 5 x mandragora, 5 x drut kwiaciarski, 1 x Wieniec z kwiatów, 1 x Galaretka królewska, 1 x Ciasto biszkoptowe, 1 x Koktajl, 1 x Croissant, 1 x Chutney marchwiowo-jabłkowy, 1 x Drink „Tropic colada”, 1 x Drink „Vanilla sunrise”, 1 x Czekoladowy croissant, 1 x Tarta karmelowa, 1 x Dżem z hibiskusa, 1 x Eukaliptusowa galaretka, 1 x Rajska girlanda, 1 x Korona kwiatowa.

To co zaznaczyłam to półprodukty do wykorzystania w produkcji na 5 poziomie rzemiosła. Same w sobie nic nie dają. Nie widać ich w spiżarni w stodole ani na półkach przetwórni w dzielnicy rzemieślników ani nie można ich podarować. Można je zobaczyć w stodole w zakładce "rzemiosło" - tam gdzie widać ile się ma cukru, soli itp.

17. maliniakk

maliniakk Koneser forum

Dziś 1 x wzmacniacz pd rośliny akcji

kabokazekana, hlnrys oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. krasnoludek10

Dzięki:)

KaCytrynka lubi to.
  19. maliniakk

maliniakk Koneser forum

20 x SNZ

20. sweet-gosia

sweet-gosia Czeladnik forum

Hej powiedzcie mi jaki był prezent specjalny w 1 tyg, bo powiem szczerze nie chce mi się przeszukiwać tysiąca postów w poszukiwaniu odpowiedzi :p a nie wiem czy opłaca mi się dawać 5 fl za 1 nieodkryty dzień dla prezentu specjalnego.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.