Owoce drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 13 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Mam pytanie - Czy jest gdzieś informacja o tym, do czego potrzebne są owoce drzew np. jabłko : pasza dla jeży, sów, łasic ... , wiśnie: pasza dla łasic itd.

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Bardzo proszę, w tabelach znajdziesz składy wszystkich pasz KLIK. Poza tym owoce drzew są potrzebne do wykonania różnych misji --> KLIK.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  3. -gabi313-

-gabi313- Zaawansowany

pytanie czy farmarki zostają po zakończeniu owocowego eventu w stodole

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

-gabi313- farmarki zostają, następnym razem załóż nowy wątek z pytaniem.

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Tak, to wiem. Chodziło mi o coś takiego jak np. w Nieoficjalnym Poradniku "Dopalacze "w/g zastosowania (Sekme) czy " Top" itemów (est-orka) i wiele innych tabel pomocnych nie tylko "młodym" Farmerom . Może ktoś zrobił taki poradnik dot. owoców drzew.

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale w sumie po co?Idąc tym torem,należałoby zrobić poradnik z roślinami,produktami i zwierzętami.Zupełnie bez sensu.

7. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

***kacper*** Takiego poradnika nie ma, zobacz natomiast wątek Nieoficjalny Poradnik Farmeramy, możesz sam przygotować taki poradnik i zamieścić w tamtym wątku.

Proszę tutaj nie dyskutować bo nie do tego ten dzial jest przeznaczony.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie dyskutuję, zadałam pytanie. Dzięki za odpowiedź. Miłego dnia.

9. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Również miłego dnia życzę. Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.