owoc upiornej wierzby

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneri1452, 2 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneri1452

aneri1452 Aktywny autor

Mam trzy drzewa upiornej wierzby, nie mam natomiast zadnego owocu z tych wierzb. Czy te drzewa nieowocuja? Skad mam wziasc owoce?. Pozdrawiam

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Upiorna wierzba daje liść upiornej wierzby. Szukaj w Stodole - Przedmioty pełni księżyca. Powodzenia.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

***kacper*** dziękuję za pomoc.

aneri1452 chwilowo są dwa różne drzewa o nazwie Upiorna wierzba, nazwa jednego z nich będzie zmieniona. A póki co zerknij proszę do zestawienia i sprawdź jakie drzewo posiadasz:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  4. aneri1452

aneri1452 Aktywny autor

Mam drzewa ktore powinny dawac upiorne liscie / w magazynie nie mam/natomiast upiorne drzewa dajace owoc musze wykupic w sklepie Jacka. Nie wiem gdzie mam szukac lisci. Dziekuje za porade, zycze milego popoludnia.

5. SMOD_Atena

Tak jak wyżej napisał ***kacper*** - liście upiornej wierzby powinny być w Stodole, w zakładce Przedmioty pełni księżyca. Skorzystaj z wyszukiwarki w Stodole i wpisz fragment nazwy, np.:

liść.png

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  6. zx221

zx221 Półbóstwo forum

aneri1452 chwilowo są dwa różne drzewa o nazwie Upiorna wierzba, nazwa jednego z nich będzie zmieniona.
    ta chwila przeistacza się w nieskończoność...

7. SMOD_Atena

zx221 problem jest znany i niestety musimy czekać, widocznie informatycy mają inne priorytety. Są sprawy ważne i ważniejsze, a ponaglania niczego nie zmienią.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** i zx221 lubią to.
  8. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.