owoc akebii pięciolistkowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jankes71, 3 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Witam w związku z ewentem związanym z wymianą sprawdzałem jakie drzewa mi brakują znalazłem coś takiego jak owoc akebii pięciolistkowej, niestetyale nie mogę znaleźć opisu zdobycia tego drzewa w tabelach farmy jak i bahraramy może mi ktoś odpowiedzieć jak zdobyć to drzwo albo gdzie znajdę opis zdobycia?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Akebia pięciolistkowa była do zdobycia w mini-evencie Atrakcyjny zakup drzew- edycja III i IV: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie. Jakie są możliwości zdobycia tego drzewa tylko wymiana czy może coś jeszcze?

4. SMOD_Atena

W obecnej edycji Gift&Trade nie ma jeszcze możliwości wysłania tego drzewa, jest zbyt krótko w grze. Tak że pozostaje tylko w/w mini-event w kolejnej edycji.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. Jankes71

Jankes71 Czeladnik forum

Dziękuję za szybką odpowied. Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.