owieczki, kwiatki a czas ucieka.

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by nltog, Jun 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nltog

nltog Aktywny autor

Kręci się to i kręci, a czas ucieka. Próbowałam na 3 przeglądarkach. na dwóch wcale nie mogłam rozpocząć gry, na jednej się udało, ale na krótko, bo przy renzo zdechło. Kiedy naprawicie?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

nltog, z tego co widzę nikt jeszcze nie zgłaszał tego typu problemów. Na początek zastosuj się proszę do tego poradnika: Gdy gra nie działa. :)
    Sprawdź czy masz aktualną wersję AFP, wyczyść ciasteczka, również ciasteczka flashowe. :)
    Napisz czy zastosowanie się do powyższych porad pomogło. :)

3. nltog

nltog Aktywny autor

Gram już na tyle długo, że nie zawracałabym głowy zanim bym tego co polecasz nie zrobiła. To była pierwsza rzecz. Nic to nie dało i dlatego interweniuję.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

nltog, w takim wypadku, jeżeli czyszczenie nie pomaga, masz aktualną wersję AFP, wejście z innych przeglądarek nie pomaga to pozostaje tylko zgłoszenie do PT. Poradnik: Pomoc Techniczna :)
    Tam Twoje konto zostanie sprawdzone, z pozycji forum nic więcej nie mogę zrobić. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. nltog

nltog Aktywny autor

W takim wypadku nie mam więcej pytań, można zamknąć, dziękuję.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro kolejnych pytań nie masz zawieszam kłódkę. :)

Thread Status:
Not open for further replies.