Otwieranie skrzyń na Unity

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adabba, 3 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adabba

Adabba Forumowy żółtodziób

Witam, mam pytanie co pewnego efektu na Unity. Nie wiem czy jest to błąd w grze, czy też ja nie znam jakiegoś sposobu, który by w tym pomagał. Dotąd (tzn. na flashu) jak otwierałem skrzynie to zawsze widok pozostawał w miejscu, w którym bylem przed otwarciem skrzyni. Teraz każde otwarcie skrzyni (PD, z nawozem itp.) powoduje, że zostaję cofnięty na sam początek listy bonusów. Szlag mnie z tym trafia, bo otwarcie każdej skrzyni kosztuje mnie kilka kliknięć aby dojść do właściwego miejsca (przejść przez bonusy, kupony na kombajn itp) klikam "otwórz", "ok", a potem jestem cofnięty na sam początek listy i muszę znowu kilka razy klikać aby dojść do skrzyń, w miejsce gdzie byłem wcześniej i otwierać kolejny ich rodzaj. Może jest na to jakiś sposób, aby utrzymać widok, tak jak było przy flashu? A jeśli nie ma sposobu, to może dałoby się to naprawić przy najbliższej aktualizacji?
    Pozdrawiam

dezole, tess53 oraz adikamila lubią to.
  2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Wpisz w pole do szukania - skrzy.., wtedy będzie pokazywać Ci same skrzynie i nie będzie nie wiadomo gdzie cofać.

dezole, tess53 oraz Adabba lubią to.
  3. grzes500

grzes500 Zaawansowany

Cześć. Z tego co wiem to jest to znany problem. Ale wystarczy w wyszukiwarce wpisać "skrz" i wtedy nie jest to tak uciążliwe. Pozdrawiam

tess53 i Adabba lubią to.
  4. Adabba

Adabba Forumowy żółtodziób

Dzięki za podpowiedź. Na to nie wpadłem :)

draculik34 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

A skoro Autor nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.