Opinie Otwarte beta testy - opinie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

A ja proszę by ekran pobierz klienta nie uniemożliwiał mi grania . Jak go nie chce to nie zainstaluje i nie musi mi sie 100 x dziennie przypominać . Uffff dziękuję

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Jeszcze jedna uciążliwość, nie wiem czy ktoś pisał....Dawniej jak sobie chciałam wystawić więcej np drzewek identycznych to stawiało się pierwsze a następne po przytrzymaniu ctrl leciało taśmowo. Teraz stawiam jedno, otwieram pasek, drugie, otwieram pasek trzecie. A jeszcze nałożyć ulepszenia!!!! Przygotowuję farmę na event-obsadzam drzewami. Poddałam się - kupon poszedł. Pewnie o to chodziło

3. dirkpitt

dirkpitt Naśladowca mistrzów

Mam plan , by do czasu jak uruchomią enter to może chmurkowy gratis .
    RWM41 oczywiście masz racje zmiany itemów to również porażka , co 20 dni zmienić około 100 szt .
    Ale ja się nie dam i kuponu nie użyje , najwyżej nie będę zbierać .

4. anka87a

anka87a Młodszy ekspert

Wypróbowane: -) wciskałam za każdym razem ctrl przy tym samym drzewku i nie musiałam wchodzic do paska po to samo drzewko:)

5. dirkpitt

dirkpitt Naśladowca mistrzów

A enter działa ?

6. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

Gram na kliencie i od pół godziny nie potrafię odebrać prezentu za codzienne logowanie. Pusta plansza z info o eventach, tylko boczne ikonki pokazują, ! że prezent nie został odebrany. Ikonka po lewej stronie ekranu szara ale ! widoczny. Przelogowania nic dają. Chyba też podziękuję jak kilku moich sąsiadów.

tess53 lubi to.
  7. basia_2804

basia_2804 Generał forum

na moim laptopie unity to porażka, gra chodzi jak muł, na dodatek laptop się strasznie grzeje i chodzi jak traktor, wie ktoś dlaczego się tak dzieje? Na flashu tego nie było... Klient daje radę jako tako, zwiększyłam w ustawieniach ekran do 120% (140 się nie dało), do ideału daleko, ale póki co to u mnie jedyna opcja ... zobaczymy, ale frajda z grania to już nie jest ... :(

-Gargamel- i tess53 lubią to.
  8. Renata111113

Renata111113 Okazjonalny autor

Ja tez nie mogę kupić ani sprzedać paszy

tess53 lubi to.
  9. lasy90

lasy90 Forumowy żółtodziób

Niestety mam ten sam problem, nie mogę odebrać ani na Unity ani na kliencie....

Majeczka13 i tess53 lubią to.
  10. sabiba15

sabiba15 Weteran forum

hej, mam powiększony zoom do 120 % i szczerze mówiąc widze różnice w grze. Szybciej, normalniej...spróbujcie u siebie

zefirek55 i grakula16 lubią to.
  11. siasia48

siasia48 Stały bywalec

A mnie się udało uruchomić grę na smartfonie. Na Puffinie Unity bardzo powoli ale idzie do przodu, czyli chyba można. Na razie jeden raz odpaliłam, czy uda się ponownie? Jutro będę zmuszona z niego korzystać, ciekawe czy sie uda. Ale jak poszło raz to może już będzie Unity na Puffinie.

12. ala1

ala1 Forumowy żółtodziób

a dla mnie to unity to totalna porażka

winiulka i tess53 lubią to.
  13. andrzewa

andrzewa Forumowy żółtodziób

Hej!:)
    mój laptop tak hałasował, że myślałam czasami, że wybuchnie... naprawdę... pracuję na nim więc miałam duży problem;
    szukałam wszędzie informacji i pewne było, że ten laptop przegrzewa się i tylko gdy grałam na farmie poza flashem;
    więc zaczęłam od oczyszczenia obszaru chłodzenia z kurzu - nie zrobiłam tego fachowo bo każdy laptop jest inny a mój dsłownie potrzebował rozebrania na części (dowiedziałam się o tym z filmików na yt) więc specjalną pensetą i ściereczką skubałam z kurzu ile się dało... dużo czasu mi to zajęło, wygląda z zewnątrz teraz w tym obszarze bardzo czysto :Dale za jakiś czas zrobię to jak należy gdy będę mieć więcej czasu i pewności - to nie jest aż takie straszne ale trzeba mieć dokładną pewność jak to zrobić bo nie chcę czegoś urwać na amen (pralkę rozebrałam na części i naprawiłam więc z laptopem chyba też poleci...:music:)

Więc moje czasochłonne czyszczenie jednak nie pomogło, dalej laptop parzył i huczał;
    szperałam dalej w necie i wreszcie znalałam ciekawe informacje na jakimś forum - postaram się dołączyć link z tego forum tu i mam nadzieję, że zrobię to poprawnie:[ciach]

dołączę jeszcze zdjęcie dla ułatwienia, to tym zdjęciem posłużyłam się, u mnie w laptopie było trochę inne nazewnictwo ale to wszystko podobne jest:
    (zdjęcie mi się jednak nie dodało, nie wiem jak je wkleić... ale jest w tym linku, autorem jest anon54006378);

w tej pogadance z tamtego forum nie ma co się zrażać technicznym językiem, wydaje mi się, że jest to dość jasno tam opisane, dla mnie nie było aż tak źle, ja wszystkiego nawet nie przeczytałam bo nie potrzebowałam, dzięki poradom tam umieszczonym zmieniłam w laptopie ustawienia parametrów zasilania - to wszystko i mój laptop od rana na różnych przeglądarkach czy na kliencie chodzi teraz ciuchutko:D:inlove::Di ma normalną temperaturę;

czyściłam dziś kompa 2 x i prąd wyłączałam bo po powtórnym włączeniu prądu interet szybciej czasem chodzi - przynajmniej u mnie xD i tak farma po 13.00 do 22.00 strasznie muliła...
    teraz jest lepiej - bo już śpicie i jest mniejsze przeciążenie?:oops:xD
    po prostu informatycy cały czas coś jeszcze robią (mam taką nadzieję8)) i dlatego strasznie muli...
    ja gram na unity a gdy zbyt zamula i nic nie chce działać przechodzę na klienta lub odwrotnie;

rano przed 4.00 tak mi śmigało wszystko na farmie, że prawie nie nadążałam wzrokiem wszystkiego ogarniać - jakby ktoś tam odrzutowca wpuścił :inlove: - może to kiedyś tak będzie działać cały czas?;)

ja bardzo wcześnie wstaję lub długo przesiaduję więc z doświadczenia powiem tylko, że farma świetnie działa jeszcze przed kogutami :D więc jak ktoś chce sobie pograć, poszaleć na targu to najlepiej tu być przed świtem i przed kogutamixDxD

Link do zewnętrznej, nie należącej do Bigpoint strony usunęłam

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2021
    battle-ground, orkiszowiec oraz tess53 lubią to.
  14. kajka4065

kajka4065 Czeladnik forum

A co z graniem na komórce?Ktoś, coś?

15. rangers666

rangers666 Czeladnik forum

Witam mam pytanie w sprawie targu czy u Was również nie da się wyszukiwać niektórych przedmiotów, roślin itp.?

ogarnięte nie było tematu.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2021
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kilka postów wyżej, przeczytaj:

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2021
  17. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Nie wiem czy na każdym smartfonie. Mój nie jest jakimś wypasem to 2 letni Honor 7x, ale załapał. Dzisiaj też otwiera, właśnie go odpaliłam na Unity. Nie wiem co z klientem. Na pewno potrzebuje dobrego zasięgu sieci i internetu. Nie śmiga ale chodzi i to jest ważne, spróbuj.

18. tess53

tess53 Zaawansowany

kolejny problem-mam 6wejsciowek na kolo ,niestety nie mam mozliwosci ich wykorzystania nie wyswietlaja sie zadne prezenty jak rusze kolem-wyskakuje mi ikona z kupnem wejsciowki:mad:

19. Megan

Megan Komandor forum

To na kliencie nie pokazuje żadnych wejściówek, ani zielonych ani niebieskich, tylko kieruje od razu do sklepu z kupnem.

20. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Jestem jak najbardziej ZA. Przecież bez kombajnu nie sposób zbierać bonusy z gałęzi!!!! Uprzejmie poprosimy działający ENTER!

Zwierzaczek2311 i janafarm lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.