Opinie Otwarte beta testy - opinie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Mi ta cała sytuacja przypomina tę z kawału, gdzie jeden gość, skarżył się drugiemu, że mieszka w bardzo ciasnym mieszkaniu z liczną rodziną. Ten doradził mu, żeby wziął na dwa tygodnie do mieszkania teściową i kozę. Po dwóch tygodniach wyrzucamy z mieszkania kozę i czujemy się jakbyśmy mieszkali w pałacu.
    BP teraz nas ciągle testuje, za chwilę poprawi trochę błędów (dużo pozostanie), a my mamy się cieszyć, że jest lepiej.

2. małgoos

małgoos Cesarz forum

Do 12 zostało juz troszeczke u mnie nie działa ani unity ani klient jutro przeglad komputera i sie okaze czy grania bedzie ciąg dalszy czy amba-fatima

tess53 i gosiagosia60 lubią to.
  3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    U mnie różnie bywa. Raz jest dobrze raz niekoniecznie. Dziś wszystko śmiga elegancko, oprócz targu...tutaj kwiatki się kręcą, a niekiedy gra całkowicie zawiesza i trzeba uruchamiać ponownie.

tess53 i HotFarmer3387 lubią to.
  4. *tequilla*

*tequilla* Okazjonalny autor

ogólnie jakoś idzie się przyzwyczaić ale błagam programistów by ustawili na targu opcję kupowania przez " enter" wcześniej jak czegoś kupowałam dużo klikałam myszką na produkt i potwierdzałam enterem, teraz ta opcja nie działa i trzeba klikać co chwila myszką żeby potwierdzić zakup ( wczesniej było klik-enter, klik -enter i szło migiem a teraz klik-klik, klik-klik i to jest męczące)

orkiszowiec i tess53 lubią to.
  5. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

U mnie jest tylko mapa. Klikam na poszczególne pola, po dwóch. trzech minutach znów mam tylko mapę bo nie otwierają się poszczególne obszary. Gdyby nie poczciwy, choć bardzo kulejący flash to nie było by mowy o grze. Cóż jeszcze tydzień i żegnaj farmeramo.

6. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Witam i chcę zapytać : czy Wam cały czas zawiesza się gra ?

7. 1kalinka2

1kalinka2 Forumowy żółtodziób

po kilkunastu latach czas się rozstać z farmą, unity nie daje wyboru, może producentom właśnie o to chodziło

8. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Zgadzam się z Panią to jest męczące

Dobranoc kończę grać , ciągłe zawieszanie się gry jest wkurzające ,nawet spokojnego gracza zawieszanie się gry wprowadziło by go z równowagi .

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 stycznia 2021
  9. 1kalinka2

1kalinka2 Forumowy żółtodziób

na jednym polu żebym musiała się przelogować kilka razy bo się zawiesza gra, to oddajcie mi kombajn który uruchomiłam, bo grać się nie da

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dzięki za rady Najlepszy Sąsiedzie-dziś samodzielnie pokonałam przeszkodę,w postaci"błąd Kernel32"i udało mi się załadować klienta...I wiesz co?Nawet jakoś chodzi :D Tak więc na razie żadnego nowego sprzętu,za to pomyślę w przyszłości nad SSD...Jest więc nadzieja,ze nie zniknę po 11-tym z sąsiedztwa

11. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Najwyższy czas powiedzieć stop. Gra to jedna wielka klapa - ani na kliencie ani na flashu. Na unity nawet nie próbuję bo każda próba to porażka. Dziękuje wszystkim za wspólną grę przez te 10 lat. Wszystkiego najlepszego.

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam zapisany link,jeśli ktoś ma problem z klientem,przez błąd Kernel32-na win7 64 bit.Jeśli ktoś chce,na sowę zapraszam :)Mi się dziś udało zainstalować klienta i nawet dobrze sobie radzi(tfu,tfu...)

13. IRENKA2047

IRENKA2047 Naśladowca mistrzów

Ja tez dziękuję wszystkim za te lata wspólnej gry pozdrawiam

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

IRENKA2047 - Twój post z samym cytatem usunęłam.
    Przypominam również, że na forum nie piszemy swoich postów jeden bezpośrednio pod drugim.

Pomyśl również nad rozbudową pamięci RAM. Jeśli tylko jest miejsce, żeby dołożyć, to warto.
    Mój lapek miał na starcie tylko 4 GB. Teraz ma 12 :)

15. halina54

halina54 Hrabia forum

Czy jak mam jeszcze druga farmerame to tez musze instalowac dla niej oddzielnie klienta?

16. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Powiem tak czasem możliwość grania w ulubioną grę nie tylko zależy od sprzętu, mocy pamięci ram, systemu ale również na jakiej przeglądarce korzystamy z gry. Internet też jest ważny szczególnie w niekorzystnych warunkach pogodowych, który może mieć duże znaczenie na wpływ wydajności gierki. Ja np gram na Firefoxie 84 64 bit i jest ok są małe zacinki ale mogę jako tako pograć. Jednak te zawieszki mogą być od słabego neta, ale nie poddaje się dopóki będzie możliwość grać to będę się starał :) bo lubię tą grę farmerską, gdyż mam sentyment do niej :)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Eh kochani gracze , farmery świata :)
    porzuceni przez BP , olani przez ojczyma (tłumaczenie własne '' klienta '' ) wkurzeni przez unity

poczekajcie do 11
    z pożegnaniem , apelami podziękowaniami ,łzami , żalem ,rzucaniem gry :(

jak rąbnie to będzie wtedy płakać ,bluzgać , tupać
    nawet wątek specjalny się założy na przytulaski , uściski wpisy pamiątkowe ( może pozwolą )

no strasznie dołujące to :cry:
    włącza się niemoc , nijak pocieszyć ,doradzić
    i mam złe przeczucia co do gry jak widzę ile graczy ma problem

no a może akurat przyjdzie taki nowiutki '' klient '' ( odnajdzie się ojciec ;) ) że się nie siądzie
    i będzie śmigać owca z taczką szybciej niż się sam kom włączy
    w cuda trza wierzyć :pxD ciut ciut przynajmniej no

Możliwe że obecne problemy są przez reanimację na siłę flasha , a on już dawno skonał ;)
    on niczym frankenstein tera ( a może odwrotnie jest )
    to co się dziwić że jest jak jest

i w dniu jego wyłączenia
    unity i klient będzie dział bez zakłóceń :) juhu xD pffu pffu by nie zapeszyć

unity znaczy jedność
    no tak mi wyszło w necie xD a farmery to jedność ( no czasem się zdarzy nam się podzielić xD )

ps
    sama chyba zacznę wierzyć w to co piszę :cry:xD:cry:
    wybaczcie no taki nastrój mam ostatnio że wrr [​IMG] to za mało

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wystarczy tylko raz pobrać i zainstalować, uruchomić klienta, wpisać dane logowania wybranego konta (zaznaczyć opcję zapisania danych aby nie trzeba było za każdym razem wpisywać, chyba że tak wolisz) i zalogować się do gry. Po wylogowaniu na chwilę obecną otwiera się okno domyślnej przeglądarki. Zamykamy to okno, otwieramy klienta ponownie i wpisujemy dane logowania kolejnego konta, które również możemy zapisać.
    Przy kolejnych logowaniach po kliknięciu w puste pole loginu po lewej stronie pojawi się okno z loginami kont do wyboru, po wybraniu dane zostaną wpisane automatycznie.

talarek1961, zx221 oraz robins71 lubią to.
  19. Sonya

Sonya Forumowy żółtodziób

Palma acai dalej się kręci jak kwiatek i tylko kombajnem da się ją zebrać. Czy to już tak zostanie? Bo nie mam już kuponów na kombajn.

20. danax123

danax123 Czeladnik forum

hejka u mnie na kliencie działa tragicznie i nie można kupić paszy na targu a jak u was kochani działa gra?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.