Opinie Otwarte beta testy - opinie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Czy możesz mnie oświecić jak to robisz, co znaczy wygenerowane z automatu bo wklejenie poprzez skrót ctrl + V to wiem
    Czy możesz mnie oświecić jak to robisz, co znaczy wygenerowane z automatu bo wklejenie poprzez skrót ctrl + V to wiem. Też przeszkadza mi ciągłe wpisywanie nicku i hasła, jeżeli mówimy oczywiście o Kliencie.

2. Ojciec_Tomasz

Ojciec_Tomasz Czeladnik forum

Trzeba było powiedzieć, że np. 15 stycznia tylko po nowemu wtedy bym wyprzedał wszystko tanio i wykasował grę a tak nie mogę sprzedać.

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem, że masz na myśli sprzedaż podczas G&T za sianogrosze lub podarowanie dóbr innym graczom podczas G&T?

RosesFarm lubi to.
  4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To znaczy że hasła nie wymyślałem, tylko mi przeglądarka obstalowała.
    Strasznie długaśne - przypadkowe litery (duże i małe), cyfry, symbole.
    Mam zapisane w notatniku, bo bym nie zapamiętał.
    W notatniku robię kopiuj, w kliencie wklej i gra.

RosesFarm lubi to.
  5. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Czyli najpierw kopiujesz nick i wklejasz a później wklejasz skopiowane hasło? To też jest uciążliwe jak się często wylogowuje z gry, mam nadzieję, że z czasem będzie w ustawieniach opcja zapamiętania nicku i hasła. Dzięki za podpowiedź.

RosesFarm i hlnrys lubią to.
  6. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Gdyby nie możliwość uruchomienia gry w opcji Flash byłbym dzisiaj w głębokiej pupie. Unity nie odpala przez cały dzień, klient i owszem, ale się zawiesza i trzeba się od nowa logować. Odliczam dni do końca gry, dzisiaj zostały 24 dni.
    Pytanie - czy po zainstalowaniu Klienta nie ma możliwości uruchomienia gry w wersji Unity? Bo tak mi to dzisiaj wygląda, chyba że się mylę.

RosesFarm i hiacynta lubią to.
  7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Klient nie ma wpływu na działanie Unity i odwrotnie.
    Unity działa w przeglądarce. Klient jest pobrany na komputer i działa niezależnie od przeglądarki.

RosesFarm i hiacynta lubią to.
  8. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dziękuję za wyjaśnienie, była o tym mowa - zapomniałem.

RosesFarm lubi to.
  9. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ktoś pytał o wyłączenie flasha..
    U mnie flash gdzieś w lipcu odmówił współpracy, jak udało się zalogować i coś zrobić to był cud. Z unity może i fajerwerków nie ma, ale w końcu mogę grać.
    Flasha usunęłam, potem znowu instalowałam, ale po wejściu do gry przez flasha muszę zrobić reset lapka przez wyjęcie baterii (niezależnie od przeglądarki). Nie wiem czym to jest spowodowane i dlaczego.
    Unity irytuje mnie czasem logowania, tym że pnącze nie zapamiętuję gdzie byłam ostatnio i muszę bardziej się pilnować, po odwiedzinach targu mam zazwyczaj o jeden siwy włos więcej (oszczędzam farbę więc na targ wybieram się raz dziennie), etapy wzrostu drzew też mogłyby być normalne..
    Ale mam jednak nadzieję, że kiedyś będzie lepiej.. Albo będę musiała po prostu kupić więcej farby do włosów...

hiacynta i WhateverHappenes lubią to.
  10. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Znów to dziadostwo nie działa, nie mogę przejść z pola na pole. Czy Wy to robicie celowo żeby ludzi denerwować? Oddajcie ludziom kasę i zwińcie interes.:(

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

slodaczysko, Twoje dwa ostatnie posty usunęłam ze względu na ich wulgarność i agresywność. Jeśli chcesz wypowiadać się na tym forum, to tylko przy zachowaniu kultury osobistej. Kolejne posty napisane w podobnym tonie jak usunięte, zaowocują punktami karnymi i blokadą konta na forum.

12. Lunari78

Lunari78 Stary wyjadacz

ja wczoraj nie mogłam wejść ani na flash ani klient nie działał wpierw mnie wywałiło a potem była biała strona z napisem bad gateway potem już były problemy nawet z netem mam nadzieje że dziś nie będzie czy jak mam klienta to nowego już nie trzeba instalować :oops:

13. BA_Marion

Lunari78, gra nie spowoduje problemów z netem, ale problem z netem (zwolniony przesył) jak najbardziej spowoduje różne problemy z grą - długie ładowanie i przechodzenie między łąkami, czy nawet niemożność zalogowania.
    Gra będzie też słabo działać, jeśli komputer równolegle wykonuje jakieś większe zadania - pobiera aktualizacje, albo włączone są jakieś dodatkowe programy. Dla dobrego procesora to nie problem, ale starszy nie da rady...

Jeśli chodzi o Klienta, skoro go zainstalowałaś, to nie trzeba go ponownie pobierać i instalować. Chyba, że zalecą to informatycy BP, ale taka informacja pojawi się w ogłoszeniach.

14. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Jestem kulturalna ,w innym przypadku puściłabym wiązkę nieartykułowanych słow. A oni jakby byli wporządku do ludzi którzy kasę im w zębach przynoszą to nie budzili by sie z ręką w nocniku na koniec roku tylko wcześniej by tą zmiane zrobili. <ciach>

Usunęłam komentarz do pracy moderatora. Jeśli masz uwagi - zapraszam do Pomocy technicznej.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 grudnia 2020
  15. BA_Marion

slodaczysko, zgodnie z pkt. 2.10 Regulaminu forum Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.
    Ze względu na ignorowanie próśb moderatora otrzymujesz punkty karne i blokadę konta na forum. Kolejny post został usunięty.

16. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

Dzisiaj gram na Unity i nic specjalnego się nie dzieje.Ale kursor robi co chce ,nie zamierzałam używać super nawozu a jednak sam zdecydował,202 sztuki SN to dużo.Nie wiem czy mam to zgłosić do PT i zostanie mi zwrócony?Event skończyłam a eventówkę sieję tylko dla dodatkowych nagród.Nie mam potrzeby używać SN bo event jeszcze trwa i nie spieszy mi się nigdzie.

17. BA_Marion

bogusiak80, działanie kursora pewnie też z czasem zostanie poprawione. Póki co trzeba chwilę poczekać aż wróci na miejsce. Sama podchodzę to tych drobniejszych niedogodności z filozoficznym spokojem. To technologia informatyczna, trochę czasu upłynie zanim wszystko uda się poukładać:)

gosiunia007 i bogusiak80 lubią to.
  18. halina54

halina54 Hrabia forum

Od wczoraj nie da sie wejsc na unity,gra sie laduje do 100% i stoi,mozna czekac w nieskonczonosc i nic..oj slabo to widze na fleszu bez problemu mozna grac

19. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Codziennie coraz lepiej. Z nasion zniknęła fosforyzująca poświata. Jeszcze te napisy.:cry:
    Wszelakie ptactwo na wybiegu dla zwierząt domowych jak przestanie samoistnie latać to będzie można grać. Wolniej , bo wolniej , ale z czasem pewnie wszystko wróci do normy.

20. BA_Marion

halina54, sprawdź może szybkość internetu. Są w sieci strony, na których można to zrobić, np. Speed Test. Takie "zawiśnięcie" na 100% może właśnie wynikać ze spowolnionego transferu (albo jakichś aplikacji działających w tle).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.