Opinie Otwarte beta testy - opinie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Że unity nie powstała wczoraj, to wiadomo.
    Natomiast... wgrałeś aktualną wersję forum na phpBB, tak...?
    Genialne.
    Chylę czoła przed twoją bezbrzeżną wiedzą w temacie.
    Ale tak na moje oko aktualna wersja farmeramy to będzie ciut bardziej skomplikowana.
    Choć oczywiście co ja tam wiem xD

Wątek pożegnań dostarczyłby wielce zabawnej lektury, zwłaszcza tak pod koniec pierwszego kwartału '21 xD

Co do "pomysłodawcy", to o ewentualne konkretne nazwiska możesz spróbować wypytać Heiko Hubertza, na LinkedIn nawet chętnie odpowiada na pytania. Choć wątpię, czy udzieli takiej informacji.
    A historię farmeramy bez trudu można znaleźć na necie.
    Podobnie zresztą, jak inne gry BP.

2. LenaMadChocolate111

LenaMadChocolate111 Okazjonalny autor

Powiem Wam, że różne rzeczy widziałam, ale czegoś takiego to jeszcze nigdy. Gwoli ścisłości dodam, że na główniej jest tylko Cytryniak, nie mam tam żadnych itemów. A to się stało na świeżo otwartej farmie o_O[​IMG][​IMG]

hiacynta, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Witam graczy , ja nie narzekam gram i nie mam żadnych problemów. Pozdrawiam programistów i informatyków , co dzień jest coraz to lepiej do końca grudnia wszyscy będą zadowoleni !!

Przeniosłam Twój post do właściwego wątku, ponieważ napisałaś go w temacie, w którym zgłaszamy konkretne błędy:)
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 grudnia 2020
    hiacynta, aniolekk0991 oraz UpCiders lubią to.
  4. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

- a mnie gra nadal zawiesza się (mimo że teraz gram na nowiutkim assusie specjalnie dla gier)

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2020
    hiacynta lubi to.
  5. gabunia22

gabunia22 Czeladnik forum

nie wszyscy ! ja nie mam powodu do zadowolenia ,klient nie działa, nadal biała plansza a Unity nie wchodzi znudziło się mi pisac o problemach nawet kilka juz ankiet wysłałam i nadal zero pomocy.

hiacynta lubi to.
  6. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Wg mnie nie jest "co dzień lepiej". Nadal te same błędy od początku testów np. - klawisz enter nie jest aktywny (co bardzo utrudnia obsługę gry), menażerie i manufaktury nie mają znaczka gotowości do zbioru, item Legendy piekarza na wybiegu dla zwierzaków nadal nie jest kompletny (mógłbym skopiować swoje wpisy sprzed kilku tygodni). Dodatkowo dzisiaj wolno następuje przejście pomiędzy polami gry. A w czasie kręcenia imprezowym kołem fortuny kilka razy pojawił się komunikat: Strona spowalnia działanie przeglądarki. Wg mnie nadal jest sporo do poprawy.

m.pingu i hiacynta lubią to.
  7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

chyba poprawili klienta ,dużo szybciej działa,loguje sie szybko,przechodzenie z pola na pole tez jest dużooooooooooo szybsze

hiacynta i grakula16 lubią to.
  8. lubieplacki135

lubieplacki135 Nadzorca forum

niewiem czy to błąd czy opinia
    ale hodowlane zwiężęta zwiały z targuo_O

hiacynta lubi to.
  9. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Moje zdanie. Jeszcze dwa tygodnie gry a potem żegnaj - niech sobie sami programiści BP zachwyceni swoim dziełem, grają do końca życia. Da mnie to co wyprodukowali to kompletna klapa. A było na to prawie 9 - m-cy albo i więcej. Jak do tej pory nie ma jednoznacznego stanowiska BP kiedy gra stanie się normalną grą, a nie parodią.

10. moni12324

moni12324 Czeladnik forum

o której to skończą bo jeszcze nie odebrałam kalendarza a tu piszą no found.

lubieplacki135 lubi to.
  11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ale co skończą? Wczoraj wyczytałam,ze teraz domyślne jest unity a nie flash. Flash będzie jeszcze tylko do 11 stycznia. Jak nie możesz grać na unity to pobierz klienta
    Nigdy czegoś takiego na targu nie było. Były hodowlane zwierzęta i na moim targu nadal są

12. Krokodylek75

Z Unity jest problem...., ale klienta nie mam zamiaru pobierać. Więc co? Żegnaj Gienia? Przecież o kliencie też jest mnóstwo nieprzychylnych opinii. Dwa tygodnie i finał zabawy. Nie tak to miało wyglądać...

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jeśli nie możesz grać na unity to albo klient albo koniec gry po 11 stycznia

lubieplacki135 lubi to.
  14. Krokodylek75

Na Unity się zalogowałem po kilkunastu minutach, ale żadne pole gry się nie otwiera...... Klient jest taki dobry i bezpieczny? Mnóstwo złych opinii czytałem na Forum o kliencie i mam wątpliwości. Natomiast okno newsów zaczyna się oczywiście od ofert sprzedaży - to jak widać działa pięknie i na bieżąco. Byle kasa do sakiewki wpadała...

m.pingu, lubieplacki135 oraz abask lubią to.
  15. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

gra na kliencie do dzisiejszej aktualizacjo było ok gdy aktualizacja została wprowadzona to na zadaniach kręci się kwiatek a reszta działa ok i szybko

hiacynta i lubieplacki135 lubią to.
  16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Krokodylek75, wszyscy członkowie wszystkich ekip na świecie mają zainstalowanego klienta. Nic groźnego w nim się nie kryje, a umożliwia grę również tym, których komputery mają problem z unity na przeglądarce. Klient ma znacznie mniejsze wymagania. Spróbuj.

UpCiders, zamknij proszę klienta i spróbuj ponownie. Czasem może się w nim coś przywiesić...

lubieplacki135 lubi to.
  17. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Mam pytanie, dlaczego nie mogę przełączyć na flasha? Jest tylko opcja unity, albo wybierz klienta - unity to dwie kiwające się owce, a nie ma możliwości przełączenia na flasha

lubieplacki135 lubi to.
  18. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

3 razy próbowałem ;

lubieplacki135 lubi to.
  19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Z tego co piszesz wynika, że masz grę otwartą w opcji flash.

lubieplacki135 lubi to.
  20. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Tylko jest jeden szkopuł; nie wyświetla się wersja falszowa tylko jak zamknę pobierz klienta automatycznie kieruje do unity, ale dwie kiwające się owieczki uniemożliwiają mi przełączenie na flasza Nie mam możliwości zmiany tego cuda.

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2020
    lubieplacki135 i gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.