Opinie Otwarte beta testy - opinie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Człek wraca z pracy zmęczony,chce odpocząć na forum.Kombinuje gdzie się można zrelaksować i włazi w butach w otwarte beta testy w nadziei ,że będą same ochy i achy .Trzy razy wchodzę i wychodzę,bo myślałam,że palec mi zbyt szybko kliknął i pomyliłam wątki o_O
    Drodzy farmerzy ,proponuję na zmianę nazwy tego wątku na "Ostatnie pożegnanie"
    Czytałam,że to co się dzisiaj dzieje to wymóg i będzie trwał 24 h !!!!!! A tu lament :wuerg: Żałoba narodowa
    Jutro po 14-stej wszystko wróci do normy więc proponuję szklankę wody ,bo człeka mdli od tego narzekania
    Owszem są błędy,ale po to są testy żeby je naprawić i tyle w temacie.
    Teraz możecie sobie używać jak bąk po kobylim zadzie ,bo mam to w nosie
    Jutro dożynki i zamierzam w tym roku piąć się w miarę wysoko
    Dobrej nocy maruderzy

2. mukrz7

mukrz7 Forumowy żółtodziób

No to będzie was kilku którym wszystko chodzi zmieścicie się wszyscy na jednym pasku sąsiadów

3. gera2010

gera2010 Naśladowca mistrzów

No i się zawiesiła... ale tylko Zośka w samolocie. Fakt do pnącza nie dotarła ale nad polami wisi.
    A tu jej być nie powinno...a jest...

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2020
  4. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

Gra działa jakby półpłynnie, wam też?:cry:normalnie patatajnia:music:

jakacper78 lubi to.
  5. gompcia

gompcia Czeladnik forum

Na Mozilli działa prawie poprawnie.Teraz sprawdziłam.Niestety Chrome bardzo zwalnia

6. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

A
    ale piknie u Ciebie:p

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wystarczy poczytać parę stron wstecz i wszystko będzie jasne ;)
    Jednak testować musimy, żeby wiedzieli w BP, czy im serwery obciążenie wytrzyma. Większość błędów została już zgłoszona i czekamy na ich naprawę.

8. lilab21

lilab21 Czeladnik forum

Testy na Unity były wykonywane jakiś miesiąc temu - błędy dzisiaj wyskakujące są wciąż te same. i dodatkowo ta odblaskowa grafika. Pnącze po zebraniu paska staje się purpurowym ekranem , skrzyń otworzyć się nie da -po każdej wraca się do początku. Sezon ma jakieś dziwne wartości nagród. Z dzielnicy rzemieślniczej zniknęły mnie osobiście punkty kwiaciarza i spa - zaczynam od zera. szybkość działania - szkoda gadać. grafika dojrzewania roślin i drzew - całkowity brak. Ponieważ szybkość jest jaka jest nie sprawdzam już czego brak i co jest zniszczone . Szkoda po wielu latach trzeba się będzie rozstać. Aha i nie piszcie ze to wina sprzętu nagle wszyscy mamy rupiecie?

9. 1mirela

1mirela Czeladnik forum

hej gdzie sie wpisuje ten kod IMPORT.....

10. gera2010

Nieprawdaż, bardzo piknie. Ale luzik, jest śmiesznie. Mam nadzieję że tylko podczas tych 24h

[Czereśniak] lubi to.
  11. 1mirela

1mirela Czeladnik forum

ja mam to samo
    tragedia
    jak sie nie zmieni to żadna przyjemność z grania

[Czereśniak] i goskaskubi lubią to.
  12. goskaskubi

goskaskubi Młodszy ekspert

U mnie tez to samo,moge wejsc tylko na bahame

13. 53klasa

53klasa Stary wyjadacz

Ja mam inny problem, choć ktoś już pisał o błyskach.
    Działam na Chrome, Windows 7, komp taki sobie. Gra nawet działa, choć komp wyje niemiłosiernie, jak umierający trabant. Większych błędów nie zauważyłam, niektóre itemy rzeczywiście się nie pokazują albo świrują, otwieranie skrzynek to koszmar powrotów, wszystko nieco wolniejsze. A jednak... też się pożegnam po nowym roku, jeśli nie znajdzie się inna alternatywa. Dlaczego?
    Bo jestem krótkowidzem z innymi problemami ocznymi.
    Grafika Unity jest po pierwsze rozmazana, jakbym okularów nie założyła, a to okropnie męczy. Chyba tylko napis MAPA jest wyraźny. Po drugie, te wszystkie błyski i migotania na drzewach i zagrodach, te poświaty, aureolki podświetlające ikony roślin do wysiania... a przy testach także pękające złote baloniki, które oślepiały - to wszystko dyskwalifikuje grę graficznie dla człowieka o chorych oczach. Nie mówiąc już o tym, że epileptycy mogą dostać od tego ataku. Jeśli to miał być pomysł na uczynienie farmy bardziej cukierkowym światem, to ja wolę, jak pachnie siermiężnym gnojem. I wygląda jak normalna grafika. Zakręcenie kołem fortuny to już optyczna jazda bez trzymanki.
    Nie wiem, czy ktoś inny również ma z tym problem, ale dla mnie właśnie graficzna strona gry jest nie do zaakceptowania. Wolę starszą zwykłą grafikę, a nie nowoczesne beznadziejne... coś.
    Dziękuję za pracę informatyków, ale taka wersja gry nie nadaje się do komfortowego używania.

14. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Tam gdzie zawsze

[​IMG] [​IMG]

A gra mi chodzi, tyle, że wiele to ja w niej nie robię... No ładuje się szybko. Tak w temacie.

15. gera2010

Popieram w całej rozciągłości. Mniej "wodotrysków" to i sprzęty może wydolą...

MOD_Zgredek*, niki1990 oraz Dybilas4 lubią to.
  16. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Słabo to idzie. Po 16tej jak wróciłam z pracy to z pół godziny zeszło zanim sie zalogowałam. Na forum też cieżko było wejść.
    Ostatecznie udało sie jakoś wszystko zebrać, też trwalo to z pół godziny.
    A teraz to w ogóle nigdzie nie moge wejść. Jak próbuje wejść na leśną to w tle widze grafike bahamy, kilka zagród z bahamy (jak najade myszką) i tak jakby nie odkryte części którejś wyspy - nie wiem.
    Jak próbuje wejśc na głowną łake to mam Drzewo Mądrości. I od pół godziny nic nie moge zrobic i nigdzie wejść.
    Chyba nie uda mi sie zasiać rośliny na wypadajki do dożynek. Mam jeszcze godzine. Jak sie nic nie zmieni, to niestety nie bedzie możliwości już zasiać nic długorosnącego.
    Troche niewypał z tym testem przed samymi dożynkami. Mogli zrobić je od czwartku.
    No sama nie wiem - mam mieszane odczucia. Spoko ze testują na full z wyłaczeniem flasha, a z drugiej strony - ja jak i pewnie wielu graczy nie przygotuje się do dożynek tak jak by się chciało.
    W końcu spać trzeba i rano przed pracą też nie zawsze jest kiedy zebrać i posiać. Zresztą co rano można zasiać. Orzechy laskowe chyba.

17. lidka007

lidka007 Forumowy żółtodziób

M A S A K R A.......muli strasznie......wszystkie czynności trwają wieki....okropność....

nikolabln lubi to.
  18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

O jakim przygotowaniu do dożynek piszesz? Event jak każdy inny. A żeby dostać się do top, trzeba pracować cały rok. Nie da się do niego przygotować w jeden dzień. A orzechy laskowe wcale nie są takie złe :)
    Prawda jest taka, że zawsze byłoby coś. Nie dożynki, to inny event. Nie event, to promocja na kole fortuny...

19. netka205

netka205 Koneser forum

U mnie niestety gra też się zacina.... Na początku nie pokazywało mi, że pola są gotowe do zbioru, wyglądały jak dopiero obsiane...ale weszłam w ustawienia gry i włączyłam animacje pól, pokazały mi się rośliny i owoce na drzewach :) Zbieranie roślin "ręcznie " nie sprawia mi kłopotu wszystko działa płynnie... za to karmienie zwierzaków wymaga dużej dawki cierpliwości...

20. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Jak włączę sobie animację pól, żeby widzieć fazy wzrostu po staremu, to np. na wybiegu zwierzaków domowych mam wielką sowiarnię
    nawet miłe :)

netka205 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.