otto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jowisz08, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jowisz08

jowisz08 Okazjonalny autor

kim jest otto i chce wiedziec ,,aMOD ma odpowiedziec bez zamykania ---wy do tego powolani:mad:

2. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Podałam Ci ogłoszenie w poprzednim wątku, zajrzyj do niego :)

3. jowisz08

jowisz08 Okazjonalny autor

nie gdzie sa moje towary [ciach]

Część wypowiedzi usunęłam, bardzo proszę o zachowanie kulturalnego tonu wypowiedzi.

MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 kwietnia 2015
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

1.otto to jest raczej błąd wyświetlania
    2. twoje towary są o tej samej nazwie wysatwiane-otto
    3.dlaczego tak brzydko mowisz?

Cytowany post edytowałam.
    MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 kwietnia 2015
  5. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Już nie jestem modem :) Poza tym - uważaj na słowa :) Powtarzam - zajrzyj do ogłoszenia, to będziesz wiedział co się dzieje...

6. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Wszystkie oferty na targu są zamienione na gracza otto....Moja też się tak wyświetla.Ktoś włamał się do gry i wszystko zamienił na tego gracza

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jowisz08, ten temat zamykam jako dubel. Proszę Cię o zachowanie spokoju. W tym temacie ..::klik::.. odpowiedziałam na Twoje pytanie. Powtórzę raz jeszcze problem o którym piszesz jest znany, programiści już nad nim pracują :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.