ostryż

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam !! na targu w tabeli mam ostryż - jest szary, a ja mam do sprzedania ten ostryż. Jak mam wejść w sprzedaż aby ją rozpocząć????

2. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Normalnie jak inne rośliny. Zobacz za jaką cenę możesz wystawić. Rozumiem, że masz odblokowany.

3. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

mam odblokowany lecz nie mogę zobaczyć za jaką cenę jest wystawiony bo jest szary i np. ostryż nie nie mogę ustalić sobie ceny bo jest już ograniczona.

4. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

Przypuszczam, że ikonka jest szara bo na targu nikt go aktualnie nie sprzedaje. Popyt i podaż sterują cenami na rynku i dlatego nie możesz wystawić za wyższą cenę (zakładam że cena za którą możesz go wystawić na sprzedaż jest niższa niż byś chciał).

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wandeusz, kup roślinę w Galerii handlowej i rozsiej.
    Czy autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

6. Jaszczurka88

Jaszczurka88 Aktywny autor

On chciał ją sprzedać... :oops:

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wandeusz, ceny kształtuje popyt i podaż, póki nie ma ofert nie masz jak sprawdzić ceny rośliny.
    Poczekaj, albo wystaw za możliwą cenę, którą widzisz oferując produkt.
    Autor jeszcze jakieś pytanie w temacie ma?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kevin, Twój post usuwam, niestety z pomocą Autorowi tematu nie miał nic wspólnego.

wandeusz, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

DZIĘKUJĘ NIE MAM PYTAŃ

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się ze wszystko zostało wyjaśnione.

Autora wątku proszę o nie krzyczenie na przyszłość. Pisanie samymi dużymi literami w świecie wirtualnym jest uważane za krzyk.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.