Ostatnie logowanie w grze

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika PoloMit, 25 lutego 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Nie wiem, czy jest to właściwe miejsce, Moderatorzy ewentualnie przeniosą tam, gdzie uznają za stosowne.

Witam Wszystkie Farmerki i Farmerów:):inlove:
    Jest to moje ostatnie logowanie w grze, właściwie przymierzałam się do tego od dłuższego czasu. Nawet przez moment rozważałam przerwę na jakiś czas, dzisiaj wiem, że jestem w zupełnie innym miejscu, w innym czasie, innej przestrzeni i muszę z czegoś zrezygnować… niby nieco żal, ale trzeba podejmować odważne decyzje i iść do przodu… zamknąć za sobą jedne drzwi, aby otworzyć kolejne.

Moja przygoda z Farmeramą zaczęła się wiosną 2011 roku, gdzieś w międzyczasie około 81 poziomu zaliczyłam grubo ponad 5-cio letnią przerwę i przypadkiem około 2020 roku wróciłam do gry, miała to być taka niby odskocznia od codziennych spraw, nałożyło to się też poniekąd z tzw. pandemią Covidową, więc zabawiłam tu nieco dłużej niż planowałam. Właściwie to co miałam zaplanowane i wytyczone w grze zrealizowałam w ponad 100%:inlove::music:

W sumie był to całkiem przyjemny czas do jakiegoś momentu…

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim moim Sąsiadom:inlove::inlove::inlove:, Farmerskiemu Mężowi:inlove::inlove::inlove: oraz całej społeczności farmerskiej i znajomym :inlove::inlove::inlove:spoza paska za wspólną zabawę, wzajemne podarki sąsiedzkie, za rozmowy na sówce, za samolociki, za wspólne g&t, za wymiany podczas Dni Sąsiada i za fajną miłą atmosferę, za spotkanie w Warszawie... za to, że byliście w różnych momentach mojego pobytu tutaj.

… i chciałabym bardzo przeprosić -norbijasa- za to, że przez moją decyzję dostał rykoszetem po głowie i zresztą Kółko Wzajemnej Adoracji, nadal traktuje go jak czarną owcę, pomimo, że od dłuższego czasu więcej go na forum nie ma, niż jest…
    Tutaj należą się z mojej strony słowa wyjaśnienia… zrezygnowałam z udziału w rankingu przygotowywanym przez Montwę, była to tylko i wyłącznie moja osobista decyzja, nie mam obowiązku przed nikim się tłumaczyć… prosiłam gospodarza wątku, aby mnie pominął w rankingu i nie życzyłam sobie żadnych komentarzy co do mojej decyzji, niestety na kimś należało wyładować swoją frustrację, no cóż…

W sumie na koniec chciałabym się podzielić taką refleksją… każdy kto tu gra, jest tu z jakiegoś powodu, przede wszystkim na pewno gra dla każdego jest odskocznią od codziennych problemów, wiele osób jest samotnych i jedyne relacje, które nawiązuje z innymi to te tutaj w grze; dla niektórych jest to ucieczka przed rzeczywistością; inni chcieliby akceptacji bo w realu czują się odrzuceni, ktoś może ma problem z wyrażeniem siebie; niektórzy czują się jak nieudacznicy, bo w życiu nie wychodzi coś zgodnie z ich oczekiwaniami, a tutaj mają szansę zaistnieć i można by wymieniać jeszcze wiele przykładów i porównań… Hmm… dlaczego forum ,,umiera”, ludzie odchodzą!?

To jest tylko gra… tu nie ma lepszych i gorszych, życie wystarczająco daje w kość, żeby jeszcze i tutaj sobie dokładać…

Dlatego życzę całej Społeczności Farmerskiej wzajemnego szacunku wobec siebie, zrozumienia i życzliwości, a jeśli będziecie chcieli komuś ,,dokopać” zastanówcie się, czy sami byście chcieli być potraktowani w ten, czy inny sposób - „Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień”
    Życzę Wszystkim mnóstwo zdrowia i siły, abyście odnaleźli w sercu swoje światło, które da Wam siłę do podejmowania wyzwań w życiu realnym.
    Bądźcie Szczęśliwi :inlove::inlove::inlove:

2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Przykro mi, że odchodzisz kochana sąsiadko, ale rozumiem i szanuję Twoją decyzję.
    Dziękuję Ci za ten czas, kiedy dzieliłyśmy wirtualny płot, za prezenty, sówki samoloty Twoje ciepłe słowa.
    Bądź zdrowa, szczęśliwa i spełniona a jeśli kiedyś zatęsknisz, to odwiedź starych sąsiadów :)