ostatnia pisanka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Magda60., 8 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Magda60.

.Magda60. Okazjonalny autor

witam! nie otrzymałam ostatniej pisanki...pnącze jest..lecz nie wiem czy miała być jeszcze jakaś nagroda przy tym?jajo znikło i nic się nie pojawiło...

2. dushka82

dushka82 Czeladnik forum

wszystko ok. ostnie jajko to właśnie pnącze - u mnie tez tak było

3. .Magda60.

.Magda60. Okazjonalny autor

jeśli tak jest jak piszesz to ok. dzięki!mogę spokojnie iść do pracy!miłego dnia:)

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

U mnie informacja o oddanej, setnej pisance wyświetliła się na Farmie. Ostatnia pisanka nie jest pnączem, a osobną nagrodą :)
    Jeśli taka informacja się nie pojawiła, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną- tam Twoje konto zostanie sprawdzone. Z pozycji Forum niestety nie mam takiej możliwości.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Event dobiegł już konca, gracz w razie problemów został przekierowany do PT, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.