osoby na forum ważne osoby

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Piotr_Mitera, 20 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piotr_Mitera

Piotr_Mitera Czeladnik forum

jak niektórzy dołączają do forum i dodają pomysły ja też tak bym chciał :inlove::inlove::inlove::D:D

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Jeżeli masz własny pomysł na rozwój gry możesz założyć wątek w dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów (kliknięcie na nazwę przeniesie Cię do wybranego działu). Nie m jednak gwarancji że wejdzie on do gry.
    Natomiast jeśli chodzi o dołączenie do forum, to każdy zarejestrowany gracz może wejść na forum, więc by dołączyć do społeczności na forum trzeba mieć konto w grze.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Piotr_Mitera

Piotr_Mitera Czeladnik forum

MOD_Kirto mam pytanie jak dołączyć do team farmeroma i dodawać pomysły

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

W takim razie zapraszam Cię do tematu: Zapraszamy do ekipy - formularz kontaktowy
    Znajdziesz tam podstawowe wymagania związane z złożeniem podania do ekipy forum. Jeżeli je spełniasz możesz wysłać zgłoszenie.
    Pamiętaj jednak że ekipa farmeramy nie zajmuje się grą a jedynie opieką nad Polską społecznością graczy.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A jesteś pewien, że się nadajesz do ekipy?
    Tu są podstawowe kryteria, a po Twoich pytaniach sądzę, że ich nie spełniasz:

Wymagania:
    • ukończone 18 lat
    • doświadczenie w FARMERAMA (grasz z zaangażowaniem i bardzo dobrze znasz grę)
    • potrafisz udzielać rad dotyczących gry, a pomaganie innym sprawia Ci przyjemność
    • lubisz moderować, jesteś dyplomatyczny i sprawiedliwy
    • znasz komunikatory i ich funkcje (skype, teamspeak itp.)
    • jesteś aktywny na forum (codziennie online)
    • dobrze mówisz i piszesz po polsku (j. angielski mile widziany)
    • jesteś odpowiedzialny, samodzielny, zdolny przyjmować i wyrażać krytykę
    • umiejętność pracy w zespole, lojalność i dyskrecja to Twoje dodatkowe atuty

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Piotr_Mitera czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autor kolejnych pytań nie miał więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.