Oryginalny klub miłośników dyskusji o dyskusjach (lub ich braku)

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika -Sayka-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Zostań z nami :) też pałętałam się po forum jak potępiona dusza,ale już jest dobrze,a że ciut niżej phi mówią,że ostatni będą pierwszymi :)
    Witaj Sąsiadko :) Nie tylko Tobie,ale dobra dusza nie zasypywała gruszek w popiele tylko pracowała nad nowym domkiem :)

2. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Jak mam już tak totalnie dość ,to sobie jadę na działeczkę ,a tam leżaczek ,książka ,piwko :pi uczynny sąsiad co neta zawsze użyczy ;)

3. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Witaj Monia :) Nie ważne gdzie, ważne z kim :)

4. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Niestety, działeczki już nie mam.
    Ale zawsze się jakiś kawałek trawy znajdzie na kocyk ze Złą :)
    Popieram w pełni :)

5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Przyprowadziłam strażaka na wszelki wypadek gdybyśmy zaniedbali ognisko xD

6. akinomrd

o_Ooo,nic dodać nic ująć:)
    Nawet to BB jakoś tak przeszło bez entuzjazmu :eek:Nie będzie nas na forum nie będę grać,bo to żadna przyjemność siedzieć samotnie nawet na wypasionych hektarach :)
    No to kiedy ten G&T??xD:cry:

7. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Jak dobrze, że drogę umiecie odnaleźć:)
    szkoda działki nie mam, a miasto męczy nawet bardzo męczy, ale cóż może na starość na wieś sie przeprowadzę?
    też nie lubię 2 tygodnie na plaży leżeć, tylko aktywnie pozwiedzać, 2 dni na plaży to aż nadto jak dla mnie, lepiej w każdą dziurę zaglądnąć i parę fajnych fotek zrobić
    :)

i najważniejsze
    wszędzie dobrze,ale w domu wśród swoich najlepiej:inlove::music: xD

Monia a Tobie tylko jedno w głowie :) GT i różowości, a tej wiosny modny jest pomarańcz :)

8. akinomrd

To ja z tych biernych na wczasach :oops:Lubię klapnąć nad ciekiem wodnym i nic nie robić :oops:

9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

każdy lubi co innego i każdy jest inny i dlatego jest tak fajnie, jak nudno by było gdybyśmy to samo wszyscy lubili, to nawet nie bylo by o czym dyskutować :)

10. Zła_Kobieta

Ale wiesz, że cieki wodne są moczopędne??
    I co wtedy? Pampers, czy bieg do toja? :eek:xDxD

11. azikowo

azikowo Fanatyk forum

toaleta turystyczna xDxDxDxDxD czyli wiaderko z pokrywką xDxDxDxDdama na tronie :wuerg::wuerg::cry::cry:xDxDxD

12. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

[​IMG] :wuerg::pxD

13. Zła_Kobieta

Monia pieluch ponad stan w młynie nakręci ma farmie i będzie miała na cały turnus xD

Padłam i tak chwilę zostanę :cry:xDxD

14. akinomrd

Szukam takich jakby luksusowych cieków nooo z dostępem do WCxD:cry:
    Na wyjazdach jestem straszliwym leniem.Woda,spacerki,leżaczek ooo to dla mnie ,ale od paru lat nie mam tego problemu,bo mnie na wczasy nie stać i siedzę we własnym ogrodzie xD:cry:

Leżę xDxD:cry::cry:

15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

To tak jak ja. Jak jest plaża i morze, to czołgiem nie są w stanie mnie ruszyćxD Uwielbiam szum morza:music: i spacery o 6 rano, gdy plaża jeszcze jest pusta.

16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

A ja dziś dwie różowości zbudowałam ,zagrodę i fabrykę myszy :Dtak się zawzięłam i najważniejsze ,że bez zakupu sp i przy okazji dziękuję sąsiadom za pakiety :inlove:
    a co do fotek to też uwielbiam je robić i oglądać zdjęcia zrobione przez innych z miejsc w których nie byłam i pewnie nie będę :)
    dziś znajomy napisał do mnie z trasy ,bo jeździ po całej Europie z towarem od załadunku do rozładunku i obecnie weekenduje niedaleko Utrechtu :) w ogóle zaczął od tego ,żebym wpadła na kawę :D
    jak kończyliśmy rozmowę to mu napisałam ,żeby uważał na siebie jak zawsze i........ miałam dodać cos jeszcze
    a on na to - wiem ,wiem ,mam uważać i zrobić zdjęcia xDxDxD

17. akinomrd

Bez przesady z tą 6 rano:oops: wolę po 22-giej przy blasku księżyca

18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Czy można się dosiąść do ogniska :) Takie przyjemne ciepło od niego bije .
    Nareszcie jest gdzie tyłek posadzić, bo błąkałam się okrutnie po forum :)
    Na w razie co przytargałam swój krzaczek agrestu ;)
    Miło Was widzieć dziewczyny :)

19. akinomrd

Siadaj i czym chata bogata :) Miło Cię widzieć Draculiku :)
    Aż tylu nas się błakało po forum??o_O

20. azikowo

azikowo Fanatyk forum

miejsca u nas dużo:) a w zasadzie u gościnnej Sayki:)
    cieplutko i przyjemnie, witaj w nowym domeczku:)