Opryskiwacz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Drun, 4 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Drun

Drun Młodszy ekspert

W ogłoszeniu napisano, że do zakupu jest pakiet Opryskiwacz, a w nim między innymi 2 x Bonus do stodoły - zagrody.
    Natomiast w opisie itemu przy zakupie napisano:
    Pakiet obrazka z kwiatkiem pryskającym wodą
    i między innymi
    2 bonusy za dochód ze stajni
    Która informacja jest aktualna

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Drun, sprawdziłam teraz w Galerii handlowej i jest w niej do zakupu Pakiet opryskiwacza (zaznaczyłam czerwoną ramką).
    Gdy klikniesz ikonkę "i" przy pakiecie, zobaczysz jego zawartość (jak poniżej)
    Pakiet opryskiwacz.png

Nie widzę tu niezgodności z Ogłoszeniem.

Czy masz jeszcze pytania?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kolejne "wujaszkowe" tłumaczenie.
    U Anglików zagrody to "stables", jak również jest to stajnia.
    Raz stajnia, raz zagrody, dla każdego coś dobrego:

Anhedrea lubi to.
  4. BA_Marion

Niezłe... A ja się zastanawiałam o co chodzi z tym obrazkiem z kwiatkiem pryskającym wodą...

Drun, prawidłowy jest opis w naszym Ogłoszeniu i na pokazanej przeze mnie grafice, czyli 2 x Bonus do stodoły - zagrody.

Czy sprawa jest już wyjaśniona?

hlnrys, dziękuję za pomoc.

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak przy okazji:

Czy zgłosicie tego babola (kolejnego zresztą)?
    Nie ma znaczenia, że promocja się skończy zanim to zostanie poprawione.
    I czy w końcu ktoś wyżej pochyli się nad jakością tłumaczeń, bo ile taki stan rzeczy może trwać?
    W końcu tu chodzi o zakupy za realną gotówkę.

MKMK2002 i Anhedrea lubią to.
  6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

a ja jeszcze zapytam, bo po kliknięciu na kup w newsach przekierowało mnie do banku i do zakupu był tylko pakiet z opryskiwaczem. Po kupieniu promocja z zegara i newsów zniknęła, a miała być jeszcze możliwość zakupu wcześniejszych pakietów np. z dyniowym prezentem. Teraz u mnie wszystko zniknęło a kupiłam tylko jeden. Tych innych przynajmniej u mnie kupić nie mogę. Jak to jest z tą wyprzedażą. Można kupić te starsze? Czy tylko u mnie jest coś nie tak?

7. Rock

Rock Koneser forum

Wygląda na to, że nie ma tych co już wcześniej kupowałaś.

Marrylan lubi to.
  8. Marrylan

No przeszło mi to przez myśl, ale ostatnio jak było taka wyprzedaż to kupiłam ten co był nowy chyba jakiś królik z kwiatkami, ale dyńkę też bez problemu kupiłam, inne które miałam wcześniej a były w tej wyprzy też były widoczne i możliwe do kupienia. Dyniek mam 3 jedna z eventu i dwie kupione we wcześniejszych wyprzach. No może teraz coś się zmieniło ale z drugiej strony takich pnączy w wcześniejszymi itemami może być więcej i skąd je potem wziąć jak nie można już będzie kupić.

9. BA_Marion

Marrylan, powinnaś mieć możliwość zakupu pozostałych trzech pakietów, o ile nie kupowałaś ich w startującej dziś edycji. Bez takiej możliwości trochę bezsensowny staje się zakup pnącza "Wspaniały tulipan". Jeśli pomimo odświeżenia gry pakiety nie pojawią się w Galerii, napisz proszę do Pomocy technicznej.

hlnrys, tak zgłaszamy takie "babole". Na dalszą część pytania nie potrafię odpowiedzieć.

Czy Autor tematu ma jeszcze pytania?

Marrylan lubi to.
  10. Rock

Rock Koneser forum

Wygląda na to, że jest jakiś błąd i stare pakiety nie są widoczne jeśli były wcześniej kupowane. Miejmy nadzieje, że naprawią.

Marrylan lubi to.
  11. Marrylan

Właśnie nie zdążyłam kupić nic poza opryskiwaczem bo wyparowało. Przelogowanie nie pomaga. Ok, pisze do pt, dzięki :);)

12. BA_Marion

Marrylan, mam nadzieję, że wyjaśni się szybko i po Twojej myśli :)

Drun, chcesz o coś zapytać?

Marrylan lubi to.
  13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Kupiłam komplet trzech pakietów. Opryskiwacz i niedźwiedż są. Dyniowego nie ma a na tym zależało mi najbardziej

14. Rock

Rock Koneser forum

Jeszcze raz powtórzę, są jakieś problemy z wyprzedażą i niektórzy nie widzą starych, a ponoć są tacy, co nawet tego nowego nie maja. Jak ktoś chce kupić coś czego nie widzi to chyba pozostaje poczekać aż błąd naprawią, albo przynajmniej pojawią się oficjalne informacje co dalej :)

15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Ale ja widziałam, zapłaciłam i nie mam

16. Rock

Rock Koneser forum

W takiej sytuacji to najlepiej pisać od razu do PT.
    Jeszcze kwestia tego jaką formą płatności wybrałaś. Bo w przypadku paysafe, może być tak, że jak transakcja z jakiś względów nie doszła do skutku, to w ciągu ok godziny, środki powinny być ponownie dostępne.

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Przelewem. Pnącze mam, opryskiwacz i niedźwiedz chyba są (chyba bo możliwe że to z poprzedniego zakupu) Dyniowego brak. Do pomocy napisałam

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na de juz troche czasu wisi oo..
    http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...kenreihe-traumhafte-tulpe.87602/#post-4027614

19. Rock

Rock Koneser forum

Norbi, na EN też, tylko że nie zmienia to faktu, że po prostu jest jakiś błąd z wyprzedażą i na pewno u nas też się ogłoszenie ukaże. Być może jak już będzie coś więcej wiadomo.

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ok. Dzięki. Znaczy - poczekać. Szkoda, że nie ma ogłoszenia u nas. Człowiek by wiedział, że problem ogolny a nie prywatny

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.