Opinie Opowieści z zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 21 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To byś mnie musiał w realu zobaczyć.:D Baca nie nadąża z uzupełnianiem konta.:oops:
    Siejesz na małych polach, bo pewnie chcesz ten SN przeznaczyć na zapewnienie sobie miejsca w pierwszej dziesiątce w TOP-ie.:p
    Mam na polach tęczowy fiołek i tęczową różę i już mam lekki mętlik. xD
    Tak wykombinowałam, że zbiór z SP fiołka mam za 1:52, z SP róży za 2:29
    a do tego po bokach małe pola, zbiór za 3:23 i 2:16.
    Trzeba mieć talent.:D
    Już widzę co się dzieje jak ktoś rozsiewa wszystkie cztery rośliny.:p

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Owiec Bacy dokupić Owiec !!! to będzie wyrabiał z dzindziorami bez problemu :)

Ja nie szaleję na SP bo czasu kupa a nagrody to samo :)

waderówek, bacowa70 oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A ja rozsiałam wszystkie rośliny. Robię go na 2,5 polach.

I każdy kolejny siew jest zależny od aktualnych wymagań 3-krokowych
    Tak robiłam poprzedni event Zabawa z piniatą.

Roślin ze stodoły jest nadmiar, a i tak są codziennie uzupełniane w czerwonym koszyku.

4. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Kompletnie nic nierozumiem.W poziomie 1 kurczaka miały być 3opcje karmy do oddania:jedna z prosem druga z kregiem i jedna z chmielem.A tymczasem przy kurczaku widze ze mam oddac same rośliby eventowe nie ma nic o prosie,chmielu,kręgu.

waderówek i krasnoludek10 lubią to.
  5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

zwykłe roślinki u kurczaka są na parzystych poziomach, najpierw zaczyna się od eventówki, dopiero jak wbijesz mu pierwszy poziom będzie można oddawać proso chmiel lub krąg

6. aisunel

aisunel Generał forum

czemu sobie tak utrudniac,lepiej zrobic baze po 900 ewentu,na ok.900 malych poletek,siewnik w promocji,wstawiacie jedna roslinke i zbieracie,ta 4h,6zbiorow dzien,czyli 2700x6 sami zsumujcie itd,i tym podobnie,cierpliwosc jest matka cierpliwych,moje:p

7. RWM41

RWM41 Ambasador forum

ale fajnie tak wrzucić i widzieć jak się pasek przesuwa.

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ano dlatego, że pewne rzeczy na farmie są święte i nieusuwalne.

A i zawsze kończę eventy :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2018
  9. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

2-3-0-1
    powoli do przodu ;)

aha, i daję tylko ulubioną

10. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie robię tego eventu :(

dodotrzy, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxD:cry:xDxD
    Ja rozsiewam!
    Też się czasowo zaplątałamxD
    Ale od jutra to opanuję;):D, bo zamierzam zrobić całość.
    Co oznacza, że muszę wysiać wszystkie eventówki:D
    W dzień 4 i 5 h, a na noc pozostałe.
    5 łąk! Spoko do ogarnięcia.
    A stawiam tylko na karmę ulubioną, bo skoro ulubiona, to musi coś w niej cennego być;)
    Do niedzieli uporam się:D
    Nowa Zocha, Super Zocha! :inlove: Zbyt cenna, żebym miała nią chlapać w tym evencie. Doceniłam ja w pierwszym siewie i wystarczy.
    Bardziej przyda się w innych eventach:)
    Truskawek brak, bo odmiana zimowa jeszcze nie dojrzała;), ale i na to znajdzie się sposóbxD
    Po przeczytaniu tego wątku wniosek mam jeden, stary jak ludzkość, pomysłowość farmerów nie ma granic:D
    A proste rozwiązania (str. 3 tego wątku) są......zbyt proste;)xD
    Naśladując znanego nam doktora;), doktora od Lego;)
    Bry tęczowe;)

12. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Dzięki za wyjaśnienie. Coś tam podłubię w tym evencie ale nie za wiele.
    Co zrobić jeśli przy zwierzaku jest kłódka bo u mnie jest od chyba 5godzin a w poradniku nic nie ma.

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2018
    krasnoludek10 lubi to.
  13. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

trzeba zrobić poziom innego zwierza, zwierz śpi dopóki nie zaśnie inny zwierz

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event pomału sie robi,2 itemy juz zgarniete :)

cały czas czekam na rosliny,sieje tylko na TL i lesnej,rozsiewam róże i fiołka :)

15. farmerka0215

farmerka0215 Forumowy żółtodziób

witam kochani

wracam go gry z farmeramą :) jak zobaczyłam ile jest tutaj zmian postanowiłam założyć nowe konto czy jest tu jakaś dobra duszyczka do podarowania prezentu :) eventu nie robię to jest dopiero od poziomu 24:) a jestem na 5:) ale mam nadzieje że szybko rzejdę pozipu wiem co i jak :) pozdrawiam

farmerka0215

16. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

To chyba nie było trafne posunięcie,ja też wróciłam po paru latach do gry,ale do głowy by mi nie przyszło zakładać nowe konto,zapewne na starym coś miałaś ( zagrody,drzewa,itemy ),szkoda bo za wszystko trzeba zapłacić,jak nie florenami to sianogroszami,no ale co ja tam wiem. Napisz mam 1 wolny prezent to mogę podsyłać. Eventu nie robię bo nie mam czasu

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie 2-3-2-3. Robię powoli,bez ciśnienia.Ten kurczak,jakoś mi się wielkanocnie kojarzy :) Ogólnie ładna grafika,taka trochę słodka,ale fajna.

krasnoludek10 i mania4691 lubią to.
  18. miwi45

miwi45 Weteran forum

Event robię, oczywiście, bo dzień bez eventu to dzień stracony ;) Rozsiałam wczoraj 4 roślinki tęczowe i tak mi się w głowie pomieszało, że cały plan poszedł... na drzewo ;) Odpuściłam wszelkie plany i sieję wyłącznie tęczowego tulipana, a reszta karmy zależna od tego, co mam w stodole. Obojętne w ilu krokach go zrobię, liczy się efekt końcowy. A właściwie nie tyle walczę o pnącze, co o nagrody cząstkowe: złote banany, farmarki i mnogo TPD :) Jak ja to lubię :)

abc2016, krasnoludek10 oraz mania4691 lubią to.
  19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Samym tęczowym tulipanem chyba nie zrobisz wszystkiego;) A może jednak...

pretorianka, miwi45 oraz abc2016 lubią to.
  20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jedną roślinką nie da się nakarmić wszystkich zwierzaków, bo np. karma dla kurczaka to fiołek, róża albo stokrotka, więc dla kurczaka musisz posiać coś innego niż tulipany

u mnie powoli do przodu 6-1-6-5, czekam na tulipany, rozsiew zrobiłam dla wszystkich tęczowych, ale sieję tylko stokrotkę i tulipana
    powodzenia :)

pretorianka, miwi45 oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.