Opinie Opowieści z zagrody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 21 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

event wczoraj skończyłam ale jakoś mi marnie szło ;(

nikki2676 i krasnoludek10 lubią to.
  2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Opowieści z zagrody ukończone :) Bardzo przyjemny event, bez pośpiechu, można było jeszcze w realu działać, a na farmie mimo opuszczonych zbiorów i tak dało się ukończyć i to dużo przed czasem, więc evencik dla wszystkich :) Więcej takich... i jeszcze lepszych nagród :D
    P.S. Czekam na drzewko florenowe w nagrodach... ech i się nie mogę doczekać (ale bym walczyła ;))

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No niestetyxD A mogłem ten czas spożytkować na sianie soixD

nikki2676, Anhedrea oraz AngelGina lubią to.
  4. AngelGina

AngelGina Generał forum

To ja już całkiem bez liczenia siałam ;) zostało mi tak w zaokrągleniu po 900 róży i tulipanów, 2900 stokrotki i 4500 fiołka :D jeszcze na koniec wsiałam fiołek (więc jego najwięcej) i dopiero poszłam karmić zwierzaki, a okazało się, że ukończyłam :) ale już tak zostawiłam, a mogłam uzupełnić roślinki do stodoły :D

nikki2676 i krasnoludek10 lubią to.
  5. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

skończyłam....bez spiny i pośpiechu, jeszcze wesele w weekend zaliczyłam bo gdyby nie ono to pewno już dawno byłoby po..powodzenia dla walczących

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

W końcu nakarmione wszystkie zwierzaki i event przechodzi do historii :)

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak,,,u mnie też,, wreszcie porządek,,12,12,12,12,,zwierzęta dorosły

8. konsky5

konsky5 Zaawansowany

Hip,hip hura przybyłem,siałem,zakończyłem.Bez dopingu,zarwanych nocy,na luziku bez pchania kasy realnej w kieszenie BigP.

9. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

wypadajek w tym evencie nie było więc już skończyłam event.:D:D

miwi45, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.
  10. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Długo nie zapomnę tego przyjemnego eventu :) Aż mi się wierzyć nie chce, że nie dość, że ukończyłam go na spokojnie przed czasem, to jeszcze dzięki niewielkiemu nakładowi pracy - wystarczył dobrej marki kombajn - zarobiłam po raz pierwszy na czysto prawie 10 mln SG ! :) Szkoda, że ten event nie był przed Tajemnicą ziół, ach, jakżeby te cenne SG wtedy się przydały ! Życzę twórcom i nam graczom, więcej takich przyjaznych eventów, jak ten :)

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

SperanzaE, jeśli chcesz opowiedzieć o swoim prywatnym życiu, zapraszam do działów Kluby użytkowników lub Kto jest kim - Gracze. Na pewno dostaniesz tam mocne wsparcie.
    Tutaj posty niezwiązane z tematem usuwam.

12. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Event nie ukończony ale zabawa była fajna. Dotarłam do 7,12,7,7
    Często jest tak że brakuje mi jednego dnia więcej by zrobić cały event ale też tym razem raz zbiór opuściłam.
    Poza tym musiałam też siać nie tylko rosliny eventowe ale i inne a kupować nie chciałam. Dopiero pod koniec kupiłam około 200 fiołka i 100 soji.
    Fajny był ten event.

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy, że podzieliliście się z nami Waszymi opiniami w temacie eventu, event zakończony, nagrody zdobyte, tak więc zamykam watek i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.