Opinie Opowieści z zagrody III

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 5 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Dobra... niechcący skończyłam :p;) Jak dobrze mieć zapasy ;)

2. miwi45

miwi45 Weteran forum

Skończyłam. Z bólami. Ile razy mnie wywaliło, ile razy musiałam się przelogować- nie liczyłam, bo szkoda nerwów. To już nie kpina, to zwykły skandal! Szkoda, że my, gracze, którzy powinniśmy być podmiotem, staliśmy się dla BP jakimś ... uciążliwym balastem? :(

3. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Skończyłam i ja, ale podobnie jak wielu jestem zła na BP. Dopóki nie było eventów jakoś dało się grać, ale dziś... szkoda słów.

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Uważam się za szczęściarę, bo dwa razy pokazało mi się " TIME OUT" i raz mnie wywaliło z gry xD Ale oświeżać musiałam conajmniej kilka razy bo kwiatuszek tak ładnie się kręcił xDxDxD

5. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Skończony event.....masakra to co dzisiaj się działo. Jestem również zła na BP.

6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Napisałam do Pomocy. Mam nadzieje, ze uda sie rozwiązac problem. Pal już licho te hodowle, ale szkoda mi tych ponad 260 sztuk paszy. Event stoi bo odznak brak.

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wpłacam, wpłacam, wpłacam...
    Na kliencie 100% i nic więcej.
    Na flashu od biedy loguje, ale co dwie, trzy wpłaty kwiatek i kolejna próba logowania.
    Albo się uda, albo 55% owieczki, ze wskazaniem na owieczki.
    Męczę od 14:00 ewent, który powinienem mieć po 20 min. ukończony.
    Udało mi się wpłacić do 9 poziomu.
    Jeszcze godzinka i powinienem mieć "machnięty".
    Porażka.

8. abask

abask Fanatyk forum

No nic nie idzie zrobić! Kwiatki się kręcą. Oaz zapakować się nie daje... Ja już mam dość!

9. Malwina-02

Malwina-02 Okazjonalny autor

A mnie ktoś zwierzątka z zagród wyprowadził xD:cry::D puste klatki zostały i pasek postępu też poszedł razem ze zwierzakami :cry::cry:

10. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

U mnie jest dokładnie tak samo , wpłacam i wpłacam , kilka razy da sie wrzucić , potem sie kwiatek kręci , wiec odświeżam i wtedy albo zaloguje ,albo nie i stoi na 55 % albo w ogóle biała ściana i nie ma znaczenia czy flash czy unity , wszedzie to samo , albo brak połączenia i każą sprawdzić łącze z internetem ,a on hula normalnie ,nic sie nie rwie ,albo komunikat że strona zabroniona , nerwów brak

11. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

mimo trudności z logowaiem finito to była przyjemność bez stresu

KsiądzxD, robins71 oraz dantic3 lubią to.
  12. abask

abask Fanatyk forum

Dlaczego nic nie działa oprócz wyprzedaży?
    No grać nie idzie. Zadań robić się nie daje a ten kwiatek to będzie mi się po nocach śnił.

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nawet bardzo cierpliwy gracz może w końcu tą cierpliwość stracić. U mnie kwiatki pojawiają się po 2-3 krokach.
    Wyobrażam sobie co będzie po 11-tym, jak już flash nie będzie działał.:(

14. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Zwierzęta odchowane, pnącze odpalone. Teraz zamykam grę na godzinę. Przyjdę zebrać wypadajki, tutaj słabo to widzę.Może uda mi się zalogować ponownie dzisiaj. Teraz już nie robię tłoku i znikam.:pxD

15. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

z trudem ale zakonczone jakby z tej skrzynki jakies zloto wyroslo to by schowalo wszystkie niedogodnosci

16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

I znów kwiatki sie krecą , wypada odświeżyć ,ale po odświeżeniu kolejna biała plansza , brak strony i inne kody błędów i tak w kółko

Marzenakruczek, KsiądzxD oraz robins71 lubią to.
  17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

I po ciężkim boju jakoś udało mi się to zadanie na dziś wykonać :) choć było wyzwaniem jakiego dotychczas tutaj nie bywało - aż straciłam rachubę tych przelogowań i odświeżań - karmienie zwierzątek, które zwykle trwało minuty, tym razem rozciągnęło się na ponad dwie godziny - niedobrze :oops:
    Ojjj... u większości farmerów nie było to ani łatwo, ani szybko, już o przyjemności nie wspominając :p
    życzę więc wszystkim przyjemnego wieczoru i miłego odpoczynku (najlepiej z dala od farmy) :);)

18. mahartka

mahartka Baron forum

udało się.. parę przelogowań, parę pustych okienek i jakoś poszło.. do tej pory nie wiem co mi się wyhodowało z motyli bo mam tylko cyferki ;)

19. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

coś poklonuje ale bardziej rekreacyjnie ;)

robins71 lubi to.
  20. puniak3

puniak3 Moguł forum

to była droga przez mękę ale udało się event zaliczony

talarek1961 i robins71 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.