Opinie Opowieści z lwiego Grodu

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 lipca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. klopsikowa1

klopsikowa1 Okazjonalny autor

Jakim cudem udało Ci się wyhodować tyle rośliny i złapać tyle "wypadajek"?

hiacynta i nikolabln lubią to.
  2. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

U mnie średnio na jedną łąkę brzóz 130-135 wypadalców. 2 z 3 misji odfajkowane, teraz badyl :oops: zatrzymałam się na 1 rundzie w pokoju 7

3. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

[​IMG] [​IMG] Pierwszy item zdobyty, pnącze również :)[​IMG] Pomału do przodu. Jeszcze tylko dosiać eventówki :)

4. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie wygląda to tak runda 3/3 pokój 5/10 zatrzymały mnie wypadalce na razie oazy nie ruszam rano będzie jeszcze zbiór drzew może to wystarczy

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Event przeszedł do historii 8)

Bardzo dobrze lecą wypadalce z Oaz.

6. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Event i po evencie:) Bardzo mało wymagający.W sam raz na wakacje.

7. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Młodszy ekspert

koło dało 2 x 100 % i 4 x 1 z upraw dorzuciłem dyniowe i 200 % - roślinka załatwiona dzięki SN z ulepszeniami. Wypadajki z drzew przed eventem + z hodowli. Kwestia lat gry

8. twardy81

twardy81 Komisarz forum

9. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

z parowych biletów z misji z tego eventu jak zwykle nic nie warty item... Nie dość że prawie zawsze wciskają itemy, to jeszcze wymagają 3 biletów... Ciężko je zdobyć, a dają gorsze nagrody niż na zielonym kole. Jak tak ma to wyglądać, to stoję murem za likwidacją parowego koła

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja też skończyłam miałam na głównej drzewa 20 godzinne rano na dziką wystawiłam drzewa 15-16 godzinne i teraz zebrałam 12 godzinne oczywiście z turbo nawozem tylko zastanawiam się czy itemy na pnącze czy na pole

11. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

[​IMG] [​IMG] [​IMG] A ja pomalutku, aż do skutku :) Drugi item też już zdobyty :) Może jutro będzie koniec, bo brak zielonych kropelek daje się we znaki. Powodzenia dla grających i gratulacje dla tych, którzy już skończyli :)
    Edit: z pełno załadowanej oazy wypadło 108 hełmów :) Ufff, już bliżej, jak dalej końca :)

Ostatnie edytowanie: 17 lipca 2026
  12. 7Eugenia7

7Eugenia7 Okazjonalny autor

Ja jak zwykle nie wiem o co chodzi, pomimo poradnika. Załapię na końcówkę eventu :p

janekkostuchna, hiacynta oraz nikolabln lubią to.
  13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pomogę Ci załapać wcześniej ;)

by zrobić główne zadanie eventowe najpierw musisz zrobić misje
    W I misji oddajemy eventówkę i wylotki
    w II zwierzaki a w III owocki

gdy już to zrobisz będziesz miała przedmioty potrzebne do odblokowania drzwi
    wybierasz sobie które pierwsze np środkowe bo tam pnącze i zaliczasz do 10 pokoju
    po zaliczeniu wracasz do 1 pokoju i od nowa oddajesz towar

Dasz Radę :D

14. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Tyle samo sąsiedzie.

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Finito odpoczynek powodzenia wszystkim zyczę

16. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Nadal nie wiem czy robic...

A czy sa ktores drzwi gdzie sa tylko itemy? Jestem akurat po laserze na oczy i nie dam rady przeczytac calego pordnika-bede wdzieczna za podpowiedzi :)

nikolabln i hiacynta lubią to.
  17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

są dwa komplety itemów
    w I misji
    i w każdej komnacie w pokoju 7

18. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Dziekuje, to cos porobie :)

19. Kafelowy

Kafelowy Mieszkaniec forum

Witam. Jakim cudem zabrakło mi sztandarów? Mimo zrobionych wszystkich zadań w "prawdziwy rycerz 1 - 3" brak mi sztandaru pomarańczowego Król Koroń. Przecież nie dało się oddać więcej niż pokazywało na planszy . Nie mogę przez to ukończyć całości!!!

20. -ola55-

-ola55- Okazjonalny autor

mi wypadajki nie wypadaja juz trzeci zbor a tylko 15 szt:cry: