Opinie Opowieści z baru tiki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 9 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pbkl

pbkl Generał forum

OMG, evencik z serii "gniot wielki"...

To drugi w mojej kilkunastoletniej zabawie w farme hodowlany, ktory odpuszczam bez zalu.
    Kogos planujacego ten monstrualny event zdrowo poniosla fantazja ( wcale nie ta ulanska )...

Nagrody smietnikowe dla starych farmerow a mlodzi czesto nie maja szans go zrobic.

Wole popatrzec jak mi rosnie prawdziwa papryka, ogorki i czarne pomidory na balkonie niz wydac takie ilosci SP i zwierzat.

Powodzenia tym, ktorzy sie chca zabrac za ten event-kreature a hamaczkowiczom milego lenistwa :)

2. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Hamaczek pierwszy hodowlany który nie robie mimo iz wiekszosc na pewno mam w stodole drugi tez odpuszczam bo od soboty urlopik zaczynam bez laptopaxD;)

3. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

Perfumy możesz kupić w galerii handlowej w zakładce dodatki. Za 100 szt 6tys SG i możesz kupić dowolną ilość.
    Misji nie robię, bo za duży wkład do marnych nagród. Gdyby jeszcze było wielkie drzewo z samolocikami to może jeszcze ??? A tak , nic godnego uwagi. Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2025
  4. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Szacunek i podziw za tabelki.Dziękuję.Próbowałam to wczoraj policzyć ale brakło mi cierpliwości.Dostałam oczopląsu a ilości zwierząt hodowlanych wprawiły mnie w osłupienie.Można się tylko uśmiechnąć i ominąć event szerokim łukiem.
    Trzymam kciuki za odważnych biorących udział w tym evencie.

5. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Podzielam, nagrody marne niestety:( a szkoda bo lubię hodowlane jak większość graczy

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

robię,stodoły nie sprawdzałam,będzie co będzie:p

7. klonek68

klonek68 Generał forum

Nie liczę robię na żywioł;) nie patrzę na to czy warto czy nie;) jestem zdania że wszystkie te przedmioty służą do grania w tą a nie w inną grę ,więc wykorzystuje je do tego do czego zostały stworzone ;)xD Oaza była zapakowana po taniości teraz czekam na rozpakowanie kolejnej:)

8. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Lewa strona zrobiona z prawą poczekam na obniżkę.

9. dora4370

dora4370 Wyjątkowy talent

I po ewencie . Nawet nie wiedziałam , że tyle kolorowańców mam w stodole , jedynie pandę jogin musiałam dorobić .

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Finito. Krótko i szybko. Powodzenia hodującym.

11. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

12. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Trzeba się zabrać , tylko czasu brak .

13. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

skończyłam ale itemów nie mogę postawić na pnącze ktoś też tak ma?

bogusiania, wio3 oraz nikolabln lubią to.
  14. bona53

bona53 Generał forum

Zjedz niżej tam jest to pnącze

nikolabln lubi to.
  15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

nie daję rady odświeżyłam kilka razy i nadal nie mogę postawić itemółw wywala mnie do zadań jak się okazało nie mam itemów z iventu

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2025
    nikolabln i bona53 lubią to.
  16. bona53

bona53 Generał forum

masz ja tez tak myślałam ,zjedz niżej tam jest to pnącze,sprawdz nazwe pnącza

tajger1212 i nikolabln lubią to.
  17. Mastiff41

Mastiff41 Czeladnik forum

Ja sobie odpuszczam.

18. ..dorotka01..

..dorotka01.. Forumowy żółtodziób

już wiem w inwentarzu jest skrzynia z baru tiki znalazłam ale wymyślają a co się naszukałam nawet do PT pisałam

nikolabln i bona53 lubią to.
  19. abask

abask Fanatyk forum

Też skończyłam to żarłoczne COŚ :)

20. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

ewent skończony , pnącze jest , a czy było warto ? a warto grac w farmeramę ?:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.