Opinie Opowieści przy kominku

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A jakoś nie chciało mi się siać i siać więc odpaliłam 3 dyniowe i zużyłam trochę SN.:pxD

2. Makowiska

Makowiska Baron forum

Gratulacje. A ja sieję i sieję. Powoli, ale do przodu.

3. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

No to siejemy obydwie, ja męczę piąte zadanie. Powodzenia, nie przemęczaj się bo padniesz z wyczerpania, dokładają tyle eventów, że nie będzie czasu na przygotowanie wigilii i świąt.

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze nawet drugiego zadania nie zrobiłem a już prawie komplet ciastek mamxD:cry:xD

5. Makowiska

Makowiska Baron forum

Wigilia i święta się przygotują. Wystarczy mieć wyćwiczony palec wskazujący i często go używać. No jeszcze przydałoby się mieć kogo wskazywać. Ja też robię 5 zadanie. Wypadajek dostatek. Kurkowy przygotowuje się do świąt i zapomniał przykręcić.

6. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ja na razie tylko sieję.Wypadajki już są .O przyspieszeniu pomyślę jutro lub w niedzielę.Palec wskazujący zastrajkował od nakłuwania pomarańczy goździkami i anyżem ale przygotowania do świąt ruszyły na razie zaczęłam od zapachu.To robi odpowiednią atmosferę.

Ostatnie edytowanie: 6 grudnia 2024
  7. bogusiania

bogusiania Książę forum

6 krok zrobiony do połowy, 1 bonus z koła + 1 w slocie i to by było na tyle. Zero dyniowych, zielonych kropelek i śmigiełek tyle, co kot napłakał + zawiechy w grze - pospieszyć się nie da za żadne skarby. Jeszcze ok. 10 zasiewów i zbiorów + trochę czasu = powinno się udać dojść do pnącza. Czego walczącym życzę, a tym, którzy już ukończyli - gratuluję :)

8. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

I po ewencie xD a piankowego sieję dalej ;) skrzyneczek nigdy za dużo;)

9. Odilia

Odilia Młodszy ekspert

Wczoraj koło dało 200 wiec mam już koniec:) zielska na skrzynki zostało sporo, sieje pod wylotki.
    Z 6 skrzynek 2 SN i PD z pikola, kumpel niedźwiedź-.- na bogatoxD:cry:xD

10. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Wpadło +100% z koła, dobrze że na super polach z SN posadzone

11. Makowiska

Makowiska Baron forum

Pnącze działa. Sieję dalej. Skrzynek nigdy za dużo, wszystkie się przydadzą.

12. lolek55

lolek55 Hrabia forum

pnącze działa ale nie mogę zamknąć całości czyli oddaję zamykam i otwieram i znowu muszę oddać. Ktoś tak ma?

13. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Ostatni krok możesz powtarzać

14. lolek55

lolek55 Hrabia forum

i znowu siać, paranoja....

15. krasnoludek10

Nie musisz, to jest dobrowolny wybór każdego gracza;)

16. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Ja event skończyłam, co daje, dalej sianie , i oddawanie do eventu roślin?

17. krasnoludek10

Powtarzasz ostatnią nagrodę czyli skrzynię z farmerskimi materiałami I, w której jest szansa na Piccolo a w niej wiele dóbr:)

18. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Event skończony w całości z 7-iu otwartych skrzyń było 6xSN, 3xTNZ,1,6mlnTPD i 1,24mlnPD .

Z piccolaka nieumarły skarb jest ok.

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2024
  19. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Dziękuję bardzo:)

20. -stamps-

-stamps- Czeladnik forum

Jak i gdzie produkować te skrzynki z materiałami I ?????? /w młynie ???/
    205 badyla i 100 ciasteczek

hiacynta, Makowiska oraz krasnoludek10 lubią to.