Opinie Opowieści przy kominku

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Brr, ale zimno na dworze! Zbierz rodzinę i spędźcie czas razem przy kominku, jedząc słodycze i opowiadając historie podczas tej uroczej akcji specjalnej!

Czwartek, 05.12.2024, godz. 14:00

Środa, 11.12.2024, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no cóż nic ciekawego w tym evencie nie ma,pnącze raczej słabe nie mówiąc już o itemach,sianie też sobie wymyślili -Dzika i Plantacja a wypadalce Główna i Dzika,to jakaś masakra

cóż hamaczek :p :p

3. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Event całkiem przyjemny i do zrobienia.Pnącze i Piccolo zawsze mile widziane.Robię.Tylko dlaczego siejemy na Głównej i Plantacji a wypadajki są z Głównej i Dzikiej.Na Dzikiej wolałabym mieć zwierzęta i swój nawóz a nie rośliny.

Wyszło mi że potrzeba:
    Cukrowa kalia 6905
    Piankowy krzew 6729
    Pantoflowy kwiat 9555
    Pieczona pianka 4
    Ciasteczka 720
    Mam nadzieję,że się nie pomyliłam.

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2024
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jest Piccolo, więc próbuję. Jedna łąka na Farmie, jedna na Wyspie - na reszcie można siać coś innego czy zbierać owoce, co - nie ukrywam - jest mi bardzo na rękę:) Jeszcze na Plantacji, gdzie mam pół na pół, więc nie jestem aż tak stratny - yuuuuuy:D W skrzyni z farmerskimi materiałami I jest jeszcze szansa na Piccolaka, imprezowe wejściówki itp., ale to już zależy od spisywania się wylotek8)

Skrzynia z farmerskimi materiałami
    Otrzymacie z niej jedną z poniższych nagród:
    2.500 PD x Poziom Farmy, 1.000 TPD x Poziom Wyspy, 3 x Super nawóz, 3 x Super nawóz Zosi, 1 x Imprezowa wejściówka, 1 x Cudowna skrzynka „Piccolo”.

Źródło: KLIK

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak samo to widzę.

A wylotki dodatkowo na dzikiej, bo dojdą misje tygodniowe.
    Mam nadzieję, że nagrody będą w podobnym stylu i też bez żalu będę mógł odpuścić.

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

siejesz na Dzikiej i Plantacji,uważaj bo z Głównej lecą tylko wypadalce 8)8)8)

7. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

A ja z przyjemnością porobię. Za PD nie szaleję, nowości nie mam więc tajemnicze zagrody chętnie przygarnę.

8. bogusiania

bogusiania Książę forum

Zacznę event robić, pnącze też zawsze coś daje wg. zasady - ziarnko do ziarnka - zasady proste, komp. powinien dawać radę :)

9. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Skoro sianie jest na dzikiej i plantacji, to dlaczego wypadajki są z głównej zamiast z plantacji? Pomieszanie z poplątaniem, bezsensu

10. MaksM

MaksM Czeladnik forum

Prawie dobrze, ciasteczek na pnącze potrzeba 100 mniej ( 4x 155 = 620 ) :D

11. bogusiania

bogusiania Książę forum

Jest dobrze. 4x155+100 w 10 kroku :)

12. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

To już jest nudne !, stale to samo sianie i zbieranie , nie robię :( wolę poleżeć i poczytać :)

13. mjanakiewicz

mjanakiewicz Aktywny autor

Do pnącza 10 krok nie jest niezbędny.

Jeśli chcesz doliczać 100 ciasteczek za 10 krok, to doliczaj również 205 sztuk piankowego krzewu.
    Oczywiście można to doliczać w wielokrotności, jak ktoś planuje rajd po skrzynki o_O

KROKCukrowa kaliaPiankowy krzewPantoflowy kwiatCiasteczkaCukrowa pianka
    11305
    21375
    32055
    417161551
    516152061551
    641222953102
    718552295
    813752910
    920601510
    pnącze690565249555620
    10205100

14. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ciasteczka wypadają na Głównej i Dzikiej
    Poprawiłam ilość Piankowego krzewu.

15. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Cosik tam porobię, bo i kleju jest ładna paczuszka do zebrania.
    Ale rzędu chmur nie tykam. Nawet jakby darmo dawali, nie wziąłbym.

16. Milo58#

Milo58# Czeladnik forum

A ja mam pytanie takie trochę od czapy. Czy itemów z tego eventu nie będzie można postawić na pnączu ? To itemy z serii tych obudowanych ścianami, a chmurki na pnączu są w inną stronę. To jak one będą wyglądały na pnączu?o_O

Aisha1969, hiacynta oraz Marzenakruczek lubią to.
  17. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ewent prosty bez demolki wypadajek znośna ilość oczywiście robię

18. matthero

matthero Hrabia forum

Robię, jak zawsze! :D

19. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wyjątkowy talent

Wydaje mi się, że uda się je bez problemu postawić :)
    Te itemy ze ścianą też da się obracać, dla przykładu jak to wygląda, "Wyczesana wełna":

20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jeśli się da to zrobię tylko na plantacji. Z wypadajkami coś się wymyśli. Z tego co widzę to nie muszę siać na zwykłej farmie.