Opinie Opowieść o jajku misje hodowlane

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

A może chodzi o to,żeby większość zdobyła poziom 300 i zamknąć grę? W grze nie dzieje się nic nowego ,eventy powtarzają się na okrągło.Bahama leży odłogiem,Szarotki nie wszystkim odpowiadają,nowych polan brak.Nie chcę tutaj szerzyć jakiś teorii spiskowych ale pozamykali już trochę gier ze względu na brak opłacalności.Farma jak sami ją nazywają to gra kultowa nie zamkną jej tak jak innych ale powoli wygaszą.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z poradnika:

3. MERLIN2980

MERLIN2980 Młodszy ekspert

4. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Event skończony , itemy na pnączu , lepiej niech tam będą przynajmniej będzie z nich jakiś pożytek , na polu to nie mam miejsca :( więc kisiłyby się w pasku razem z wieloma innymi :p Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim farmerkom i farmerom w tym i w następnych eventach :).

5. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Ale mnie nie chodzi o to, że źle, że dają mnożniki. ;) Bardzo dobrze, sam się z tego cieszę, bo przyrosty PD wyglądają coraz lepiej ;)
    Chodziło mi o to, że dają dobre itemy razem z pnączami, które wymagają tych itemów... a mogliby dać możliwość ustawienia dowolnych itemów ;) Wiem, że nie muszę zbierać pnączy z eventów, ale to już jak nałóg xD

6. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Event zrobiony przy uzyciu roznych skrzyneczek i zwyklych zwierzat. Tylko to mnie przekonalo do zrobienia calosci eventu.
    Z pokolorownych w oazie zakonczone 2 stare misje i jakies kawalki w innych.

Itemy wisza na pnaczu, nie mam miejsca a raz dziennie wpadni tez skrzyneczka. Moze nie jakas super, ale ja lubie skrzyneczki :)

7. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Są niekonsekwentni.Raz dają Nam podwójne itemy a teraz zmienili zdanie i są pojedyncze.Zdecydowali by się wreszcie co chcą osiągnąć.Tak jak piszesz przy pojedynczych itemach powinny na pnączu być dowolne.Takie Nasze pobożne życzenie ale kto by się tym przejmował.

8. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

dla mnie misja zakończona choć nie robiłam tych zadan, gdzie główną nagrodą był klej. Już mam bardzo mało SP aby wygrać takie nagrody

9. klonek68

klonek68 Generał forum

Zakończone itemy na pnączu ...chociaż przydało by się jakieś dodatkowe pole na itemy albo kolejny muzeum-magazyn;)

10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Tutaj się całkowicie zgadzamy :) Też kiedyś wspominałam na forum, że nie lubię jak dają fajne itemy, które są dedykowane na pnącze. Nie lubię tej szarości, acz ostatnio się przyzwyczajam.

Przy obecnym evencie nie mam dylematu, ale jest takie pnącze, które daje %PD (Legenda Helgrid), a itemy same w sobie są petardami i tam do tej pory nie wiem czy dobrze robię zostawiając je na polu. Może kiedyś, kiedyś jak będę mieć więcej mega mnożników, to postawię na gałązce.
    Oczywiście mam więcej szarych pnącz, ale przy tych z %Pd do zagród czy hodowli, nie miałam tego dylematu.

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

BP ma jakąś odwróconą logikę.
    Itemy dedykowane na pnącze dają większa korzyść na polu niż na pnączu właśnie.
    Dotychczas w grach spotykałem się z taką praktyką zestawów (tu pnączy), że dają one sumę składników (bonusy z itemów) plus premia za komplet.
    I to bym rozumiał.

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

pnącze zdobyte i mam dylemat postawić na polu czy odpalić pnącze;)

13. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Czytajac komentarze, chyba jak skoncze sprawdzanie itemow na polach i okaze sie, ze mam braki to zdejme itemy z pnacza i to nie tylko tego. Poki co niech sobie jest jak jest.

14. tygrysica_kejt

tygrysica_kejt Forumowy żółtodziób

Ech i co z tego, że mam pnącze, jak nie zrobiłam pierwszej opowieści o jajku, brakuje mi pierwszego itemu i dwóch milusich koszyków :cry:>:(

15. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Jajeczne misje zakończone, pnącze z itemami gotowe, ale czasem itemy dam na pole na jakiś czas, bo naprawdę szkoda tych PD. Pnącze w ogóle nieopłacalne. Powodzenia jeszcze walczącym. P.s. Decyzja podjęta - itemy definitywnie i nieodwołalnie postawione na polu, pnącze zostaje szare :)

Ostatnie edytowanie: 21 stycznia 2025
  16. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dobry wieczór,
    Mam pytanie czy jeżeli nie zrobiłem pierwszej misji z tych 48h to czy mogę zdobyć w jakiś inny sposób "Milusi koszyk"?

krasnoludek10 lubi to.
  17. WiesiekN

WiesiekN Forumowy żółtodziób

Czy milusi koszyk można dokupić , bo mi brakuje do III misji?

krasnoludek10 lubi to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Milusie koszyki do zdobycia tylko w trzech misjach 48 h:

Bronek82, hapsak89 oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.