Opinie Opowieść o jajku misje hodowlane

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pryku

Pryku Weteran forum

Takze zgupialem bo cos nie pasuje, ale ok dziekuje :)

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  2. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Misja I zrobiona wczoraj, misja główna - do zadania 4 włącznie. Tajemnicze jajka - 132 na stanie, czyli wystarczy do zrobienia misji głównej. Ile właściwie tych jajek potrzeba - bo na grafice w FAQ widnieją we wszystkich 3 misjach, a w poniższych wykazach w tabelkach ich nie ma, są tylko potrzebne do misji głównej. Sprawdzałam wiele razy - patrzę i nie widzę, albo już ślepa jestem :)

3. Kopciuszek0276

Kopciuszek0276 Forumowy żółtodziób

Witam gdzie mam zgłosić, błąd bo dostałam tylko jeden Milusi koszyk za zrobione zadanie a miały być dwa koszyki

4. Wenus51

Wenus51 Forumowy żółtodziób

Witam.JA mam tak samo_Otrzymałam tylko jeden milusi koszyk ,a powinnam dostać dwa.

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie wszystko gra,dostałam 2 milusie,włożyłam jeden milusi koszyczek w misji stałej nr 3,został mi 1 na misję 5 i stoję bo potrzebne są 2

też tak macie Wenus51 i Kopciuszek0276?

6. memlak

memlak Wyjątkowy talent

Dzięki wielkie za przejrzyste wyliczenia:) tak lubię :inlove:nie muszę główkować ;)
    Chyba nic nie kupie na targu:( bo zedrzeć skórę chcą za wrzosówki itp :sleepy:a protestującej świni już nie ma a chodziły po 800000 za szto_O toż to szokxD:cry:
    Muszę wyprodukować sam :( nie chcę mi się ale trza to trza 8)i bede lotoł z tym obornikiem na targ co kawałek -.-

7. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

BB w weekend, a wyprzedaż sp w poniedziałek. Super po prostu :mad:

hiacynta, aleksandra oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Błąd w Spółdzielni. Misja główna ma wskazany czas do zakończenia 04:32 Kolejna wtopa BP. Nikt tego nie zauważył?????!!!

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  9. konopielka123

konopielka123 Nadzorca forum

U mnie jest prawidłowy czas. Pierwszą skończyłam i czekam do 14tej

bogusiania, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  10. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Sprawdź, czy zakończyłeś I misje. U mnie czas głównej prawidłowy - 99,30h.

11. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

I misję zakończyłem w czwartek....... Ale już teraz czas głównej dobrze się wyświetla

bogusiania, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  12. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

Jak sądzicie, czy jeśli teraz wsadzę do oazy stawonogi, ptaki i po 14 będę zbierać, to będę miała już kocyki? Brak perfum, nie będę miała czym skrócić czasu stąd pytanie.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, otrzymasz kocyki z poniższych zwierząt:

· płazy - żaba i salamandra;
    · stawonogi - skorpion, motyl i pszczoła;
    · ptaki - kurczak, kaczka, indyk, wrona, gęś, kukułka, paw, struś, papuga;
    · gady - żółw, kameleon, anakonda;

Pamiętaj tylko żeby przed zbiorem z oazy po 14:00 odświeżyć grę a najlepiej wylogować się i zalogować ponownie lub zamknąć i ponownie otworzyć klienta jeśli to nim grasz. Warto też sprawdzić czy misja jest aktywna.

14. adamgburek12345

adamgburek12345 Forumowy żółtodziób

Takiego pecha jak ja mam to chyba nikt nie ma na 64 wjściówki imprezowe trafiłem 8 ryjów świńskich pomarańczowych i ani jednego kombajna .Dzisiaj na 5 wejściówek impreowych 3 to znowu świnie pomarańczowe.

Ostatnie edytowanie: 19 stycznia 2025
  15. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

nie mogę zebrać z oazy i oddać do misji potrzebnych składników. Owce się wożą na taczce. Dosyć mam odświeżania strony od ponad 20 minut.

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Po zrobieniu misji II, mam komplecik tajemniczych jaj do misji głównej i jeszcze 25 zostało na jajecznicę.;)xD

17. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

A nie masz rozowej galaretki? Ona bardzo pomoga skrocic czas w oazie.

18. tygrysica_kejt

tygrysica_kejt Forumowy żółtodziób

Nie zrobiłam do końca pierwszej misji czasowej opowieści o jajku, ktoś wie czy będzie szansa na zdobycie itemu Latające ciastoperze?

19. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

złote sloty mam zajęte a jestem niedoczekana xD

20. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Tez mialam zajete, wywalilam 1 bonus. Cos za cos. Do tego jakis pnacza skracajace, ktore zbieram razem ze wszystkim ;)
    Wole przyoszczedzic perfum na jakas "szybka akcje " xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.