Opinie Opowieść o jajku misje hodowlane

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

nic a nic
    produkuj sobie na spokojnie dalej paszę dla wrzosówek
    a tego hodowlanego nie tykaj :pxDxDxDxD
    szkoda super paszy :sleepy:
    przestudiowałam poradnik stodołę wszerz na wspak i nie dla mnie te jaja xD

2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

robię ,a czy zrobię ;)

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Przecież zwierza nie trzeba hodować. Można kupić na targu.
    Ja jak się bawię z opryskiwaczami w 1-sekundowego, to wystawiam wszystkie neonowe zagrody (a wiadomo, że wtedy wszelkie bonusy są odpalone) i jadę ze wszystkim co się da. Tak żeby każdego zwierzaka mieć minimum 1500, a te które u mnie na tagu chodzą droga to produkuję po kilkadziesiąt tysięcy. Sprzedaje za ładną cenę i kupuję wrzosówki do dożynek po taniości.

4. TheiaBloom

TheiaBloom Forum Pro

Pewnie zrobię, bo mam ok. 2000 SP, więc pewnie nie będzie mi się chciało czekać na obniżki (o ile się w ogóle pojawią), ale że nie ma ani jednego Piccolo??? Event dość drogi, bo trzeba oddać sporo zwierząt i dać do oazy, a te nagrody takie marne, co do wymagań :eek::eek: kiedyś w hodowlanym było od 2-4 tych skrzyneczek, a tu lipka...

5. pbkl

pbkl Generał forum

Tu nie chodzi o ilosc posiadanej Sp. U mnie niemal 9000 SP, mnostwo hodowwlanego zwierza, ale nie zamierzam tego spozytkowac na event, ktory kosztuje brylke zlota a daje w zamian nieco zgnilego pomidora.

Jesli mam zuzyc tak wiele dobra to i nagrody powinny byc adekwatne. Mam sie tez przy tym pobawic i miec przyjemnosc z robienia eventu. Inaczej nie oplaca sie skorka za wyprawke.

Czekam. Nie zamierzam niczego robic na sile. Poki co decyzja na nie robie.

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jak ktoś nie goni za PD to nagrody rzeczywiście słabe, ale w przeciwnym wypadku: mocne itemy (ja nie będę ich stawiać na pnączu), troszkę PD luzem i żetony sezonowe (które też wymieniam na %PD) są ok, a do tego zero wysiłku, bo to hodowlany. Da się zrobić w trakcie picia kawki, a że drogo ? no trzeba przyznać, że tak. Farmerzy gromadzą coraz więcej w stodołach i władza nie chce żebyśmy byli zbyt bogaci :p.

7. tamako

tamako Ekspert forum

witam zgadzam się z Tobą

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

W sumie nie gonię za PD, to masz rację - odpuszczam i dalej zajmuję się paszą dla wrzosówek i gallowayów:p;) Ale nie ukrywam, że to jeden z nielicznych hodowlanych, których nie robię8)

hiacynta i bogusiania lubią to.
  9. pbkl

pbkl Generał forum

Chcialam sobie poogladac, ale w misje glowna wejsc nie moge. Jedynie w 48h i tyle. Co za?...

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  10. ola88888

ola88888 Baron forum

Pamietasz babciu ostatni event? Wroc do swojego laptopa i bedzie dobrze.

11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dla misji glownej jest osobna ikonka

12. klonek68

klonek68 Generał forum

No i pierwsza część ukończona...lampy i jaja lecą aż miłoxD

13. gosia0709

gosia0709 Forum Pro

Pierwsza część zrobiona, a misja główna zrobiona do zadania 4. Wypadlność jajka z hodowli u mnie na poziomie ok.50% (63szt/132).
    Teraz czekać tylko na kolejną część i obniżki...

14. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

czy lampy i kocyki nadprogramowe zostają na ostatnią misję ?

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie 135 hodowli ryb dało 59 tajemniczych jajek.:) Myślę, że mimo niskiej szansy, z jajami nie będzie problemu.;)

16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Takie to buty, że z tą główną misją trzeba poczekać na misję II (5/6). Przyznam, że nie zagłębiałam się zbyt mocno w poradnik :oops:.
    Acz przyjemnie i łatwo idzie. Nagrody też nie są w sumie takie złe. Konkretne ilości całkiem sympatycznych skrzyneczek :).

17. PolakM

PolakM Książę forum

jaki typ zwierząt trzeba wstawiać do oaz w pierwszej kolejności

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z poradnika:
    • Misja I - 16.01. godz. 14:00 - 18.01. godz. 14:00;
    • Misja II - 18.01. godz. 14:00 - 20.01. godz. 14:00;
    • Misja III - 20.01. godz. 10:00 - 22.01. godz. 14:00

19. PolakM

PolakM Książę forum

dzięki za podpowiedź w temacie ;)

20. pbkl

pbkl Generał forum

Tak wiem, ale ustawienia w kompie byly nieprawiedlowe i zapomnialam o tym. Juz jest ok, dzieki wnusi :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.